RX 580 Alınır mı?

Bütçe
1300-1600

ilkerzturk19

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Otomasyon Teknikeri
Merhaba arkadaşlar,

Kendimce bir sistem topladım, elimden geldiğince araştırıp ucuza getirmeye çalıştım. Satın aldıklarıın yanına fiyatlarını yazdım, fiyat olmayanlar eski sistemden elimde kalan parçalar.

Şimdi asıl sorum sıfır ekran kartı fiyatları almış başını gitmiş. 2.El bakıyorum onlarda ondan farklı değil. RX580 8Gb veya RX590 8gb arasında kaldım. 2. el alıcam büyük ihtimalle 1300-1600tl arası bütçem var. Sizce ne yapmalıyım?

AMD Ryzen 5 1600 AF (sıfır) - 500tl
Corsair ram 8gb 2133Mhz
Gigabyte B450m S2H (sıfır) - 420tl
Corsair VS550 power
120 Gb SSD
1TB Hard disk

peki garantili 590 temiz bulursam almalımıyım mesela ;

gibi.
Hocam sıfırı zaten 80 lira daha pahalı 1780 lira, akıllı sanıyor kendini eleman cuma indirimlerinde o kart 1450 veya 1500 lira civarına düştü, takip edin indirimleri kaparsınız bir haftaya iyi bir kart. Ha illa hemen alacağım derseniz zaten attığınız linkteki fatboy rx 590, incehesapta 1780 lira.

Ben olsam güvenmezdim. İade yapabileceğin sitelerden araştırman daha yararına olur. Yukarıdaki kartı aldıktan sonra sorun oldu diyelim iade olayı olmuyor galiba değil mi? Mesela hasarlı diyelim servise gitti ve servis değişim talep ediyor nasıl sonuçlanacak. Daha önce bu tip alışveriş yapıp güvenilirliğini kanıtlamış insanlarsa düşünülebilir. Ne yapıp edin detaylıca araştırın.

Çok teşekkürler arkadaşlar kafamı netleştirdim biraz daha

Ram de elimde vardı ileride değiştiricem inşallah

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı