RX 580 almak hala mantıklı mı?

İntel ARC

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
YOK
Dün RX580 aldım ama sonra WattMan hatası yer miyim diye çok endişelendirdi eğer WattMan hatası yersem bunu düzeltebilir miyim duyduğuma göre 5000 serisinde WattMan hatası hala çözülememiş ve RX 580 hala günümüz FPS Battle Royale oyunları için yeterli mi?

RX 580'i kaç TL'ye aldığına bağlı. RX 6600 fiyatına veya RX 5700 XT fiyatına almışsanız tabi ki de RX 580 en mantıksız seçenektir. Ucuza alınmış ise tabi ki de mantıklı. RX 580 günümüz oyunları için gayet yeterlidir ama her oyunu yüksek ayarda oynatacak kadar yeterli değildir.

RX 580'i kaç TL'ye aldığına bağlı. RX 6600 fiyatına veya RX 5700 XT fiyatına almışsanız tabii ki de RX 580 en mantıksız seçenektir. Ucuza alınmış ise tabii ki de mantıklı. RX 580 günümüz oyunları için gayet yeterlidir ama her oyunu yüksek ayarda oynatacak kadar yeterli değildir.

1.5 k ya aldım hocam 4 GB versiyonu satan adam tüm testleri gösterdi sorunsuz gözüküyor.

RX 580 güzel bir kart ama RX serisi ısınan kartlar ve yazılımsal sorunları çıkabiliyor bazen güncel oyunları oynatacağını düşünüyorum.

1.5 k ya aldım hocam 4 GB versiyonu satan adam tüm testleri gösterdi sorunsuz gözüküyor.

İnşallah sorun yaşamazsınız, bende bir laptop aldım Cyberpunk'ta GPU Crash ile oyun çökmesi sorunu yaşıyorum halbuki testleri tertemiz olması gereken sonuçlarla doluydu bizzat kendim test etmiştim hatta. Bu test programları bir oyun anını simüle etmek için yetersiz, testte çökmeyen ekran kartı oyunlarda çökebilir.

Dün RX580 aldım ama sonra WattMan hatası yer miyim diye çok endişelendirdi eğer WattMan hatası yersem bunu düzeltebilir miyim duyduğuma göre 5000 serisinde WattMan hatası hala çözülememiş ve RX 580 hala günümüz FPS Battle Royale oyunları için yeterli mi?

Satın alacağınız kişiye ve parasına bağlıdır 2.5k altı alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı