RX 580 aşırı ısınıyor

Nart_us

Femtopat
Daha fazla  
Biliyorum eski bir ekran kartı fakat 75 derece görüyor CS2 tarzı oyunlarda bunun bir çözümü yok mu?(Quadro AMD Radeon RX 580 8 GB VRAM)

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum eski bir ekran kartı fakat 75 derece görüyor CS2 tarzı oyunlarda bunun bir çözümü yok mu?(Quadro AMD Radeon RX 580 8 GB VRAM)

Ekran kartlarındada grafik işlemci dediğimiz bileşenlerin olduğunu unutmamamız lazım, termal macundan yapıyor olabilir.

Hocam UV yaparsanız bir nebze rahatlatabilirsiniz kendim de kullanıcısıyım UV ile kullanıyorum. Kart aşırı gereksiz voltaj ceken bir kart yani o söylediğiniz derece normal.

Uzun zamandır termal bakımı yapılmadıysa kaliteli bir termal macun değişimi ile iyi bir sıcaklık düşüşü olabilir. Ayrıca Undervolt yapabilirsiniz, çok daha fazla sıcaklık düşüşü olur.
RX 480 kullanıcısı olarak 78 derecelik ekran kartımı: Termal bakım + Undervolt ile 65 derece altına düşürmüştüm. Tabi fan hızlarını kısıkta kullanıyorum, dahada arttırırsanız daha serin bir kart elde edersiniz.

Normal bir derece ama rahatsızsanız yukarıdaki arkadaşların dediği gibi termal macun bakımını yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı