Hangi oyunları oynuyorsunuz, 75'i geçmedi?Selam, ASUS RX 570 ROG STRIX kullanıyorum 75 dereceden yukarısını daha görmedim.
Fan profili çizdiniz mi, yani fanlar otomatikte mi manuel fan profilinde mi?
Hangi oyunları oynuyorsunuz, 75'i geçmedi?Selam, ASUS RX 570 ROG STRIX kullanıyorum 75 dereceden yukarısını daha görmedim.
Asus'un rx570 modeline 2 fan var 580'de 3 adet var belki ondan olabilirHangi oyunları oynuyorsunuz, 75'i geçmedi?
Peki ne önerirsiniz? amd tarafında sıkıntısı olmayan kart yok herhalde araştırdığımda sapphire'de herkes laf ediyor.Asus ROG RX580 modelini kullandım. Asla tavsiye etmem AMD tarafında. Wattman, siyah ekran, oyunlarda kitlenme gibi birçok sorunla karşılaştım. Konusunu açarken bile benzer konularda bir çok kullanıcının aynı sorunlarla karşılaştığını gördüm.
Asus'un rx570 modeline 2 fan var 580'de 3 adet var belki ondan olabilir
Pubg, Far cry 5, GTA 5, Pes 2019 fan profili otomatikte hiç bir ayar yapmadım.Hangi oyunları oynuyorsunuz, 75'i geçmedi?
Ayni ekran kartini kullanıyorum. 70den aşağı düşmüyorAsus DUAL RX 580 kullanıyorum. 65 dereceyi geçmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.