RX 580 bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok

Daha fazla  
Selamlar ben yaklaşık 2018 yılında bir PC topladım. AMD Ryzen 5 işlemci, RX 580 ekran kartı, 8 GB tek parça RAM diğer özelliklerini detaylı hatırlamıyorum ama bilgisayarım dün orijinal siteden tamamen uyumlu gibi gözüken AMD chipset driverını kurdum ve yeniden başlatmam gerekti ama bir türlü açılmıyor çoğu şeyi denedim mouse klavye çalışmıyor çalışıyor gibi arada klavyenin ışıkları yanıyor ama farenin altındaki ışık hiç yanmadı ekrana no Signal yazısı geliyor sanki görüntüyü alıyor gibi ama vermiyor en önemlisi PC açılırken EZ Debug LED de ilk önce CPU çok kısa bir süre yanıyor ardından dram yanıyor ve öyle kalıyor aslında uzun zamandır dram ışığı yanıyormuş 6 aydan fazla süredir neredeyse her zaman PC açıkken oyun oynarken yanıyormuş lütfen bir çözüm öneriniz var mı bu arada tüm fanlar çalışıyor görünür bozuk ya da kırık bir parça yok.

Bu chipset driveri yüklemekle olacak iş değil, yanlışlıkla BIOS Update falan mı yaptın?
Anakart tam modeli nedir? BIOS resetlemeyi denedin mi?
Bios update yapmadım ancak anakartın sitesinden bir amd chipset driveri kurdum açıkçası ne kurduğum hakkında çok bir fikrim yoktu ama amd ve anakart ile alakalı bir driver olduğu kesin. Birden fazla driverı updatelemişti yeniden başlatmam lazımdı ondan sonra açılmadı. Anakart msi B450M PRO M2 sitesinden kurduğum bir driverdan sonra oldu
Bios update yapmadım ancak anakartın sitesinden bir amd chipset driveri kurdum açıkçası ne kurduğum hakkında çok bir fikrim yoktu ama amd ve anakart ile alakalı bir driver olduğu kesin. Birden fazla driverı updatelemişti yeniden başlatmam lazımdı ondan sonra açılmadı. Anakart msi B450M PRO M2 sitesinden kurduğum bir driverdan sonra oldu
Bios resetlemeyi tam doğru şekilde yapıp yapmadığımı bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı