Parallious
Centipat
Merhaba, eskiden boşta GPU clock ve mem clock 300 MHz olurdu. Şu anda GPU clock 300 MHz, mem clock 2000MHz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sabahtan beri ddu ile 5-6 kere silip tekrar yükledim, sizdeki sorunsuz sürücü hangisi acaba? ben sorunsuz sürücünün hangisi olduğunu tam hatırlayamadım da@Parallious
DDU ile sürücü kaldırıp sorunsuz sürücüyü yükleyin. Ben öyle yaptım.
Ben 5700XT kartım ile halen 20.2.2 WHQL sürümünü kullanıyorum.
bende de o vardı galiba, 20.4.2 whql olduğu için yükseltiyim dedimBen 5700XT kartım ile halen 20.2.2 WHQL sürümünü kullanıyorum.Stabil sürüm yakaladığınızda değiştirmeden kullanmaya devam
![]()
hocam güncel sürücüyü ddu ile kaldırıp 20.2.2 yi geri yükledim, ancak 144 Hz de 300 yerine 2000 MHz problemi çözülmediBen 5700XT kartım ile halen 20.2.2 WHQL sürümünü kullanıyorum.Stabil sürüm yakaladığınızda değiştirmeden kullanmaya devam
![]()
Adrenalin sürücülerinin tümünde 144 Hz'de bu şekilde. 120 Hz olarak kullanıyorum ben. 144 olarak kullanamıyorum açıkçası sorunda etmiyorum.hocam güncel sürücüyü ddu ile kaldırıp 20.2.2 yi geri yükledim, ancak 144 Hz de 300 yerine 2000 MHz problemi çözülmedi![]()
Adrenalin sürücülerinin tümünde 144 Hz'de bu şekilde. 120 Hz olarak kullanıyorum ben. 144 olarak kullanamıyorum açıkçası sorunda etmiyorum.
Evet bunda herhangi bir anormal durum yok. Olması gereken sizin yazdığınız gibi olması.Bende sorunu 120Hz'ye geçerek çözdüm. Fakat kafama takılan bir konu var oyuna girince bellekler yine 1750MHz'ye fırlıyor yani tam yükte çalışıyor kafama takılan konu ise hangi oyuna girersem gireyim direk 1750MHz yani dandik oyun GPU isteyen oyun fark etmiyor masaüstüne geçince yine direk 200MHz'ye düşüyor sizde de durum böyle mi?
Evet bunda herhangi bir anormal durum yok. Olması gereken sizin yazdığınız gibi olması.
Evet bunda herhangi bir anormal durum yok. Olması gereken sizin yazdığınız gibi olması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.