RX 580 Cyberpunk 2077 için yeterli gelir mi?

Hiçbir oyun çıkmadan performans tahmini yapmak doğru değil, lakin her şeyi optimizasyon belirler geliştiricilerin yayınladığı sistem gereksinimleri adındaki o karalama yazılar değil. Bakınız Red Dead Redemption 2. Ama en azından medium ayarlarda rahatlıkla oynamanız gerekiyor.

Son düzenleme:
RX580 ile 1 yıldır neredeyse eski veya yeni tüm oyunları orta segment kalite ayarlarında oynuyorum kendi isteğim ile. Bu yüzden benlik bir problem yok. Anlık olarak memnunum. 😁

580 yeterli gelir mi?

Ben GTX 750 Tİ ile oynamayı düşünüyorum milletin derdine bak :D.

Çok abartılıyor bu oyunun sistem gereksinimleri. Hayvan gibi grafikleri olan, konsoldan port edilen RDR 2'nin bile istediği minimum GTX 770. Cyberpunk'un da ekran kartı olarak minimum GTX 6XX ya da 7XX serisi isteyeceğini düşünüyorum.

580 yeterli gelir mi?

Çok abartılıyor bu oyunun sistem gereksinimleri. Hayvan gibi grafikleri olan, konsoldan port edilen RDR 2'nin bile istediği minimum GTX 770. Cyberpunk'un da ekran kartı olarak minimum GTX 6XX ya da 7XX serisi isteyeceğini düşünüyorum.
Ben monitörden dışarı fırlayıp, yanımda seyretsin istiyorum 200+ fps yetmiyor. 😁

580 yeterli gelir mi?

Oyunun DX11 desteği olmazsa GTX 750 Ti ile 1080p çözünürlükte oynamak biraz sıkıntı olabilir bence. Ama dediğiniz gibi sistem gereksinimlerinin de aşırı abartı düzeyde olacağını düşünmüyorum. Bu noktada oyun Vulkan API moduyla beraber gelirse; büyük ihtimal RX 580 de insane/very-high'ın bir tık altı high kalite bandında rahatlıkla çalıştıracaktır oyunu. Gelmezse de DX12 ile yine güzel işler başaracağını umuyorum.

Selamlar. Sabah sınava girecek genç arkadaşlara da başarılar dilerim. Elimde RX580 ve Ryzen5 1600 AF'li bir sistem var, RAM'ler falan 16 GB 3200MHz. Biliyorum oyunun sistem gereksinimleri daha açıklanmadı fakat ben hem AC valhallayı hem de Cyberpunk 2077'yi satın aldım :) sizce sistem oyunu oynatır mı? Daha doğrusu her halükarda oynatır en kötü mediumda oynatır fakat Ultra ayarlarda bazı ayarları kısarak(mesela gölge, aa gibi) oynatır mı 60 FPS? Aksi takdirde o zamana kadar NVIDIA veya AMD'nin yeni çıkan kartlarından eğer çıkarlarsa almayı düşünüyorum yeni bir işlemci ile beraber. Sadece tahminlerinizi merak ediyorum. Şahsen Red Dead Redemption 2'de oyunu PS4 Pro ayarlarında(çözünürlük 1080P) oynayabilmiştim. Hatta bazı ayarlar bir tık daha yüksekteydi.

Bütün oyunlar çok fazla insana hitap etmesi için tasarlanır sen arkadaşların dediklerine bakma RX 580 RX 570 bu kartlar fena kartlar değil 60 FPS sabit olmasa bile yüksek ayarlarda 50-60 FPS arasında rahat oynarsın bende de RX 570 var 1080P için High ve Ultra ayarlarda tüm oyunları +35 FPS'de rahat oynatan kartlar bunlar ama 2K ve 4K oynayacaksan sıkıntı çıkarabilir ki 4K 2070 2080 kartlar bile yüksek ayarlarda ağlıyor şu an 4K'ya pek hazır değiliz donanımsal olarak özellikle ekran kartı tarafında.

Forumun yaş ortalamasını unutmuşum. "RX580 ekran kartı hem vasat hem AMD" bir daha burada konu açmam arkadaş. Beyni olmadan fikir üretenler var. Biliyorsan yaz bilmiyorsan sus kardeşim. Aynen RX580 ile mediumda 30 FPS 2080 Ti ile Ultra'da 60 FPS 2060 zaten açamaz dandik ekran kartı. Kafalara bak ya neyle oynacağız oyunu peki yer yüzündeki hiçbir ekran kartı stabil oynatamayacaksa. Saf mısınız beyinden mi yoksunsunuz ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı