RX 580 DotA 2 düşük FPS

13314

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. 1300X işlemci ve RX 580 8GB ekran kartım var. RAM'larim 2 adet 8GB 3000 MHz şeklinde. İşlemcinin çok iyi olmadığının farkındayım ama DotA gibi bir oyun için fazlasıyla yetiyor olması lazım ama oyundan 57 FPS alıyorum. Özellikle savaşa girince bu 40-30'lara bile düşüyor. Sebebi nedir biliyor musunuz? Daha önce eski bir ekran kartı sürücüsü kullanıyordum, o zaman iyiydi bu derece, daha sonra AMD'nin 19 ve 20'li (20.8.2 gibi) denediğim her sürücüsünde böyle bir sıkıntı yaşamaya başladım. Sürücüden mi kaynaklanıyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 1300X işlemci ve RX 580 8 GB ekran kartım var. RAM'larim 2 adet 8 GB 3000 MHz şeklinde. İşlemcinin çok iyi olmadığının farkındayım ama DotA gibi bir oyun için fazlasıyla yetiyor olması lazım ama oyundan 57 FPS alıyorum. Özellikle savaşa girince bu 40-30'lara bile düşüyor. Sebebi nedir biliyor musunuz? Daha önce eski bir ekran kartı sürücüsü kullanıyordum, o zaman iyiydi bu derece, daha sonra AMD'nin 19 ve 20'li (20.8.2 gibi) denediğim her sürücüsünde böyle bir sıkıntı yaşamaya başladım. Sürücüden mi kaynaklanıyor acaba?

Belki de harici ekran kartı (RX580) kullanmıyordur. Onu kontrol etmenin bir yolu var mı? Ben AMD kullanmıyorum da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı