Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. En iyi performans için hangi ayarları yapmalıyım?
Hiç bir hata almıyorum. Markası Sapphire Pulse RX580 8GB. Sadece hangi ayarları açmam lazım onu sordum. Kuzenim gereken ayarları açmıştı ama format attım.Ekran kartının bellek markasını GPU-Z ile öğren ve buraya at, bakalım. Samsung, Hynix gibi iyi bir marka ise O.C için elverişli demektir. WattMan hatası alıyorsanız Core Clock 100Mhz düşürüp voltajı yükseltebilirsiniz. Veya kart çok ısınıyorsa U.V yapabilirsiniz, RX 580 Undervolt Rehberi. Driver güncel ise otomatik O.C tespiti olması lazım, en uygun değerleri verip karta göre O.C yapan bir eklentisi var yazılım içinde, göz atabilirsin.
Hiçbir hata almıyorum. Markası Sapphire Pulse RX580 8 GB. Sadece hangi ayarları açmam lazım onu sordum. Kuzenim gereken ayarları açmıştı ama format attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.