RX 580 Düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Yasar Safak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, daha önce de sormuştum ama düzelmedi ben Sapphire Pulse OC RX 580 8 GB ekran kartını kullanıyorum ilk topladığım zamanlarda oyunlarda çok iyi FPS'ler gösteriyordu. Ancak 1 ay önce bir süre kadar biligisayara format atıldı ve ondan sonra oyunlarda ekran kartı (GPU) kullanmak yerine %100 bir güçle işlemci (CPU) Kullanmaya başladı ekran kartını hiç kullanmıyor her oyunda düşük FPS'ler gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlar güncel mi?
Kaç FPS alırken kaç FPS almaya başladınız?

Tam sistem özelliklerinizi söyler misin

Ekran kartı driverı güncel mesela Minecraft'ta Full grafiklerle 250 300 FPS almam gerekirken 7 FPS alıyorum LoL'de 190 FPS almam gerekirken 25 FPS alıyorum
Sistem: Intel i5 6400 CPU, MSI H170 GAMING M3 anakart Sapphire Pulse OC RX 580 8 GB GPU 16 GB RAM ekrantı driverı dışında başka bir şeyin driverı var mı?

Ekran kartı driverı güncel mesela Minecraft'ta Full grafiklerle 250 300 FPS almam gerekirken 7 FPS alıyorum LoL'de 190 FPS almam gerekirken 25 FPS alıyorum.
Sistem: Intel i5 6400 CPU, MSI H170 GAMING M3 anakart Sapphire Pulse OC RX 580 8 GB GPU 16 GB RAM ekrantı driverı dışında başka bir şeyin driverı var mı?

FPS değerleri çok fazla düşmüş,@Bora Dere yardımcı olabilir.
Düşündüğüm gibi bir sorun değilmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı