RX 580 düşük performans

Tuncay AKSU

Decapat
Daha fazla  
İşlemcim R5 5600X fakat GPU isteyen oyunlarda ekran kartım yüksek bir performans vermiyor. Gücünün verebileceği performansı vermesi gerekir iken onun %30 kadar düşük bir performans sergiliyor. Oyun içerisinde %100 kullanım sağlamıyor. Sebebi nedir? İnternette oyunlarda mesela CSGO bu oyunda 60 fps alıyor ise bende 40 fps gibi bir şey.

Son düzenleme:
Oyunda ekran kartı %100 kullanmama durumuysa ben şöyle yapmıştım. MSI Afterburner programı üzerinde Genel Ayarlar bölümünde altlarda Enable unified GPU usage monitoring var. Oradaki kutucuğu işaretle ve Uygula, Tamam bas. Program yeniden başlasın. Sonra oyuna girerek ekran kartının kullanımına bakarsın. AMD kartlarda oluyor bu olay.

GTA 5 Ultrada benchmark testinde fps 60'ı geçmiyor. Dediğini işlemide yaptım. 100 de 100 kullanılıyor ultrada fakat istediğim FPS alınmıyor.

Sıcaklıkları kontrol edebilirsin, işlemci fazla ısınıyor olabilir. GTA Online FPS düşüşleri çok oluyor normaldir. RAM yetiyor mu, kaç GB?

16 gb ram var işlemciyi bugün aldım termal macunu her şeyi yeni gtayı online oynamıyorum single player şeklinde oynuyorum
Sıcaklıkları kontrol edebilirsin, işlemci fazla ısınıyor olabilir. GTA Online FPS düşüşleri çok oluyor normaldir. RAM yetiyor mu, kaç GB?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…