mustafa doğanay Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 168 2 Haziran 2020 #1 Ekran kartım RX 580 yamuk duruyor sorunun çıkarır mı çıkarıp bir daha takiyim mi?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 2 Haziran 2020 #2 Ekran kartı destek aparatı kullanabilirsiniz, ağırlıktan kaynaklanıyor ve şimdiye kadar bir zararı veya performansa etkisi olmadı benim sistemimde. Artı 0 Eksi
Ekran kartı destek aparatı kullanabilirsiniz, ağırlıktan kaynaklanıyor ve şimdiye kadar bir zararı veya performansa etkisi olmadı benim sistemimde.
anilcaliskan Megapat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2020 #3 mustafa doğanay dedi: Ekran kartım RX 580 yamuk duruyor sorunun çıkarır mı çıkarıp bir daha takiyim mi? Genişletmek için tıkla... Bende de o şekilde, bir dez avantajını görmedim çıkartıp taksanda öyle kalıyor. SaviorAngel™ dedi: Ekran kartı destek aparatı kullanabilirsiniz, ağırlıktan kaynaklanıyor ve şimdiye kadar bir zararı veya performansa etkisi olmadı benim sistemimde. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabiliriz şu aparatı? Artı 0 Eksi
mustafa doğanay dedi: Ekran kartım RX 580 yamuk duruyor sorunun çıkarır mı çıkarıp bir daha takiyim mi? Genişletmek için tıkla... Bende de o şekilde, bir dez avantajını görmedim çıkartıp taksanda öyle kalıyor. SaviorAngel™ dedi: Ekran kartı destek aparatı kullanabilirsiniz, ağırlıktan kaynaklanıyor ve şimdiye kadar bir zararı veya performansa etkisi olmadı benim sistemimde. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabiliriz şu aparatı?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 2 Haziran 2020 #4 anilcaliskan dedi: Nereden bulabiliriz şu aparatı? Genişletmek için tıkla... gpu holder - Google Alışveriş Artı 0 Eksi
anilcaliskan dedi: Nereden bulabiliriz şu aparatı? Genişletmek için tıkla... gpu holder - Google Alışveriş
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 2 Haziran 2020 #5 Kasanın kapağını açarak görsel bırakabilme imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Kasanın kapağını açarak görsel bırakabilme imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunur diye düşünüyorum.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 2 Haziran 2020 #6 SapkaliPikacu dedi: Kasanın kapağını açarak görsel bırakabilme imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük olasılıkla bunun gibidir: Tagzel dedi: Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu dedi: Kasanın kapağını açarak görsel bırakabilme imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük olasılıkla bunun gibidir: Tagzel dedi: Genişletmek için tıkla...
AnonimYazar Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 96 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #7 Ekran kartının altına boş maden suyu şişesi koyarak sıkıntıyı giderebilirsin Artı 0 Eksi
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Haziran 2020 #8 Tahmin edeyim. RX 580 armor Artı 0 Eksi
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #9 Ekran kartın hangi model, Asus'un 3 fanlı RX olanı mı? O ise normaldir. Sabitleme vidalarını takmadıysan onlar önemli. Artı 0 Eksi
Ekran kartın hangi model, Asus'un 3 fanlı RX olanı mı? O ise normaldir. Sabitleme vidalarını takmadıysan onlar önemli.
KS KS mustafa doğanay Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 168 4 Haziran 2020 #10 Atakan D. dedi: Ekran kartın hangi model, ASUS'un 3 fanlı RX olanı mı? O ise normaldir. Sabitleme vidalarını takmadıysan onlar önemli. Genişletmek için tıkla... Sapphire. bukibuks dedi: Tahmin edeyim. RX 580 Armor Genişletmek için tıkla... Sapphire. Prit in üstüne peçe te sıkıştırdim şu an düz hatta çok az yukarıda siikinti olmaz değil mi? AnonimYazar dedi: Ekran kartının altına boş maden suyu şişesi koyarak sıkıntıyı giderebilirsin . Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Atakan D. dedi: Ekran kartın hangi model, ASUS'un 3 fanlı RX olanı mı? O ise normaldir. Sabitleme vidalarını takmadıysan onlar önemli. Genişletmek için tıkla... Sapphire. bukibuks dedi: Tahmin edeyim. RX 580 Armor Genişletmek için tıkla... Sapphire. Prit in üstüne peçe te sıkıştırdim şu an düz hatta çok az yukarıda siikinti olmaz değil mi? AnonimYazar dedi: Ekran kartının altına boş maden suyu şişesi koyarak sıkıntıyı giderebilirsin . Genişletmek için tıkla...