RX 580 ekran kartında görüntü yok

BaranHQ

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım Uzmanı ve Mobil Uygulama Geliştirici
Merhaba RX6800 ekran kartımı sattım, yerine geçici kullanmak için RX 580 aldım stres testinde sorunsuz çalışıyordu. Deneyerek aldım satıcıdan ama eve geldiğimde görüntü vermiyor, fanlar dönüyor.
Fan devirlerinden anladığım kadarıyla sistem sürekli kapanıp açılıyor 10-15 saniyede bir.

BIOS pilini, RAM'leri, GPU sokup bekleyip tekrar taktım.

Slotlardan biri tam oturmamış hocam muhtemelen. Tüm bileşenleri çıkararak oturtmayı deneyin.

Denedim ekran kartı hariç tüm bileşenler zaten hiç dokunulmadan kartı değiştirdim. Sonrasında görüntü gelmeyince işlemci hariç tüm bileşenleri BIOS pili de dahil söktüm 5 saat kadar sökülü kaldılar sonra birleştirdim gene aynı.

Denedim ekran kartı hariç tüm bileşenler zaten hiç dokunulmadan kartı değiştirdim. Sonrasında görüntü gelmeyince işlemci hariç tüm bileşenleri BIOS pili de dahil söktüm 5 saat kadar sökülü kaldılar sonra birleştirdim gene aynı.

Vallahi hocam fan devirlerinden anladığım kadarıyla sürekli açılıp kapanıyor demişsiniz aklıma sorun olarak bu geldi ki çoğunlukla öyle oluyor anlayamadım.

Vallahi hocam fan devirlerinden anladığım kadarıyla sürekli açılıp kapanıyor demişsiniz aklıma sorun olarak bu geldi ki çoğunlukla öyle oluyor anlayamadım.

İşlemciye hiç ellemedim ama mini ITX anakart kullandığımdan BIOS pili için komple kartı kasadan sokup arka koruma demirini çıkartmam gerekti bu süreçte hava soğutmadan destek alarak kartı tuttum işlemci üstünde soğutma vidaları varken hareket etmiş olma ihtimali var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı