RX 580 fan çalışmadan 89 derece gördü

organikhoşaf

Kilopat
Yer
TR
Daha fazla  
Dün Sniper Elite 4 oyununu oynarken ekran kartım bir anda 89 dereceye çıktı. Artık fan çalıştırıyorum. Auto'ya aldım fanı, oyunu ultrada oynuyordum. Fan açık olmasına rağmen 71'i görüyor. Ne yapmalıyım? Bir de fanın açık kalması ekran kartına zarar verir mi? Ekran kartım RX 580, yardımcı olursanız sevinirim.

sdsd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan otomatik modda kalabilir. Çalıştırmamanız büyük bir hata. Fanın çalışması, ekran kartına herhangi bir sorun çıkartmaz.
71 derece RX 580 için normal bir değer.

Fan otomatik modda kalabilir. Çalıştırmamanız büyük bir hata. Fanın çalışması, ekran kartına herhangi bir sorun çıkartmaz.
71 derece RX 580 için normal bir değer.
Hocam şuan Ultra ayarlarda Sniper Elite 4 oynadığımda 79-82 civarlarında dolaşıyor. Sorun çıkartabilir mi? Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz? Fan Auto'da kalıyor.

MSI Afterburner ile ayarlardan fan hızını manuel olarak ayarlayabilirsin. Mesela 40 derecede %20 ile dönsün 60 dereceye kadar sonrasında %50 ile dönsün gibi ayarlayabilirsin.

Fan hızını biraz daha artırmayı dene ayrıca 80 derece aşırı kötü bir sıcaklık değeri değil ama üst sınırda normalde 75 derece civarı olur. Fan hızını biraz daha artır sorun çözülecektir.

Fan hızını biraz daha artırmayı dene ayrıca 80 derece aşırı kötü bir sıcaklık değeri değil ama üst sınırda normalde 75 derece civarı olur. Fan hızını biraz daha artır sorun çözülecektir.
Fan Auto'da oluyor, 80'de kalıyor genellikle fan hızı Autoda. Fakat hala 80 derece (78 -82 arası) oluyor. Kasa içi soğutma mı geliştirmem mi gerekli? Ekran kartıma yeni güncelleme geldi onu yapmadım daha ondan kaynaklı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı