RX 580 fanı sesli çalışıyor

Tontaaa

Kilopat
Elimde ASUS Dual RX 580 GB var eve gelip bilgisayarı açtığımda fandan çok fazla ses geliyor 3 5 kere bilgisayarı kapatıp açıyorum ve düzeliyor. Son 1 2 hafta içinde böyle bir problem yaşıyorum.

Tam sisteminizi yazın. Sadece ses sorunu mu var yoksa kapanma da oluyor mu?

1633007443827.png

Sadece ses sorunu oluyor 3 5 kere kapatıp açıyorum ve düzeliyor.
Hocam uygulamasından fan hızına bakıyor musun?

Hiç bakmadım.

Eki Görüntüle 1177047

Sadece ses sorunu oluyor 3 5 kere kapatıp açıyorum ve düzeliyor.

Hiç bakmadım.
İlk açılışta ısınmadan kaynaklı FAN sorunu olması düşük ihtimal. DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürücü kurun. Bundan sonra sıcaklıkları takip edin bakalım. Ek olarak FAN arızası varsa serviste kolaylıkla değiştirilir.

İlk açılışta ısınmadan kaynaklı FAN sorunu olması düşük ihtimal. DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürücü kurun. Bundan sonra sıcaklıkları takip edin bakalım. Ek olarak FAN arızası varsa serviste kolaylıkla değiştirilir.
işte ben de fan çalışmıyor da ısınıyorsa diye düşündüm o yüzden dedim

Bilgisayarı açtığınızda fanlar tam hızda çalışıp belli bir süre sonra durur. Sesi de buradan geliyor olabilir. Bilgisayarı açtınız ve sürekli tam hızda çalışıyorsa kendi programından hızına derecesine bakın. Ayrıca sürümü opsiyonel ise DDU ile silip tavsiye edileni WHQL'yi kurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı