Üst düzey kablosuz klavye ve mouse önerisi

Bütçe
Önerilere açığım

ankhasis

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, 6 yıldır SteelSeries Rival 710 mouse ve Gamepower Rainbow Calypso klavye kullanıyorum ve artık milatları doldu galiba sürekli temassızlık yapmaya, takılma yapmaya başladı ikisi de.
Rival 710'u çok beğenerek kullanıyorum aynısını bulabilseydim direkt aynısını alacaktım ancak hiçbir yerde bulamıyorum sadece ikinci el var ve ben ikinci el satın almak istemiyorum. Fareyi bu ayarda bir şeyler önermenizi isteyeceğim.
İşim dolayısı ile sabah 8 akşam 6 sürekli klavye ve mouse ile temas halindeyim. Home Office çalışıyorum akşamları da spordan sonra arkadaşlarım ile birlikte CS2, Rust vb. oyunlar oynuyoruz.
Bana %100, numpad ve bilek desteği olan bir klavye önermenizi isteyeceğim. Bütçe sıkıntısı yok Razer Huntsman V3 Pro, Logitech G915 Lightspeed ve ASUS ROG STRIX Scope II modellerine baktım. Ancak bunları bir kullanan tarafından önerilmesi benim için daha önemli. Klavyeyi ve fareyi kablosuz istiyorum ancak klavye kablolu olabilir daha iyi bir seçenek olacak ise. Ayrıca klavyede Türkçe karakterlerin (ğ, Ü, I, Ş, ç gibi) olmasını istiyorum.
Uzun yazdım hakkınızı helal edin, teşekkür ediyorum şimdiden.

Mouse olarak Razer Viper V3 Pro öneririm, oyun oynamak için kağıt üzerinde Deathadder V4 Pro en iyi mouse gibi gözüküyor ancak çalıştığını da göz önünde bulundurursak simetrik ve orta boyda bir fare daha versatil olur. Klavye konusunda ben hala Huntsman V2 kullanıyorum, V3 Pro'da bir klavyede arayabileceğiniz her özellik var gibi gözüküyor umarım kullanan birisi de yorum yapar.

Mouse olarak Razer Viper V3 Pro öneririm, oyun oynamak için kağıt üzerinde DeathAdder V4 Pro en iyi mouse gibi gözüküyor ancak çalıştığını da göz önünde bulundurursak simetrik ve orta boyda bir fare daha versatil olur. Klavye konusunda ben hala Huntsman V2 kullanıyorum, V3 Pro'da bir klavyede arayabileceğiniz her özellik var gibi gözüküyor umarım kullanan birisi de yorum yapar.

Yorumun ve önerin için çok teşekkür ediyorum. Viper V4 Pro'ya baktım açıkçası bir öneri olarak bekliyordum ve geldi V3 Pro ile karşılaştırmasını mağazaya gidip yapacağım. Mouse için daha ekstrem bir öneri gelmedikçe şu an mouse netleşti benim için. Klavye için ise V3 Pro hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor denildi bana V2 kullanıyorsun yorumların nedir memnun musun?

Yorumun ve önerin için çok teşekkür ediyorum. Viper V4 Pro'ya baktım açıkçası bir öneri olarak bekliyordum ve geldi V3 Pro ile karşılaştırmasını mağazaya gidip yapacağım. Mouse için daha ekstrem bir öneri gelmedikçe şu an mouse netleşti benim için. Klavye için ise V3 Pro hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor denildi bana V2 kullanıyorsun yorumların nedir memnun musun?
Çok sessiz olmasını seviyorum, zor bulunan Lineer switch versiyonuna sahibim. Razer klavyelerin içinde bir katman köpük var o da gereksiz sesi azaltıyor.

Razer klavye konusunda rezil. Bunu alabilirsin. Full aluminyum kasa, 5 katmanlı yalıtıma sahip hissiyat olarak mükemmel ve oldukça premium bir klavye.

Türkçe tuşları yok ama keycaps alarak bu sorunuda çözebilirsin.

Mouse olarak ise V4 serisi haric butun Razer.mouselar nerdeyse kronik scroll sorunlu, kesinlikle önermem. El boyutu ve tutus bicimini söylersen net şekilde öneri yapabilirim mouse icin.

Öncelikle herkese merhaba, 6 yıldır SteelSeries Rival 710 mouse ve Gamepower Rainbow Calypso klavye kullanıyorum ve artık milatları doldu galiba sürekli temassızlık yapmaya, takılma yapmaya başladı ikisi de.
Rival 710'u çok beğenerek kullanıyorum aynısını bulabilseydim direkt aynısını alacaktım ancak hiçbir yerde bulamıyorum sadece ikinci el var ve ben ikinci el satın almak istemiyorum. Fareyi bu ayarda bir şeyler önermenizi isteyeceğim.
İşim dolayısı ile sabah 8 akşam 6 sürekli klavye ve mouse ile temas halindeyim. Home Office çalışıyorum akşamları da spordan sonra arkadaşlarım ile birlikte CS2, Rust vb. oyunlar oynuyoruz.
Bana %100, numpad ve bilek desteği olan bir klavye önermenizi isteyeceğim. Bütçe sıkıntısı yok Razer Huntsman V3 Pro, Logitech G915 Lightspeed ve ASUS ROG STRIX Scope II modellerine baktım. Ancak bunları bir kullanan tarafından önerilmesi benim için daha önemli. Klavyeyi ve fareyi kablosuz istiyorum ancak klavye kablolu olabilir daha iyi bir seçenek olacak ise. Ayrıca klavyede Türkçe karakterlerin (ğ, Ü, I, Ş, ç gibi) olmasını istiyorum.
Uzun yazdım hakkınızı helal edin, teşekkür ediyorum şimdiden.

Üst segment klavyelerde türkçe bulmak çok zor, ayrı tuş takımı alabilirsiniz. Bilek desteğini de ayrı alabilirsiniz ama ben yine de bulunan bir ürün önereyim.

Numpad istemişsiniz, gözümden kaçmış. @kxy 'nin attığı Epomaker tam boyut olarak çok iyi bir seçenek.

Palm tutuş için Sword X alınabilecek en iyi ürünlerden biri. Rival 710 ile de birebir olmasa da benzer şekildeler.

1766148135332.png

Razer klavye konusunda rezil. Bunu alabilirsin. Full aluminyum kasa, 5 katmanlı yalıtıma sahip hissiyat olarak mükemmel ve oldukça premium bir klavye.

Türkçe tuşları yok ama keycaps alarak bu sorunuda çözebilirsin.

Mouse olarak ise V4 serisi haric butun Razer. Fareler neredeyse kronik scroll sorunlu, kesinlikle önermem. El boyutu ve tutus bicimini söylersen net şekilde öneri yapabilirim mouse icin.

Önerilerin için teşekkür ediyorum. Mouse tutuşu olarak yukarıda yazdığım gibi Rival 710 kullanıyorum 6 yıldır yine bu şekilde bir şey alacağım. Klavye önerine gelince bilindik markaların dışında almak istemiyorum attığın klavye markasını hiç duymadım garnati konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir ürün almak istiyorum o yüzden marka olarak SteelSeries, Razer, Logitech, ASUS gibi markaların dışında almayı düşünmüyorum açıkçası.

Üst segment klavyelerde Türkçe bulmak çok zor, ayrı tuş takımı alabilirsiniz. Bilek desteğini de ayrı alabilirsiniz ama ben yine de bulunan bir ürün önereyim.

Numpad istemişsiniz, gözümden kaçmış. @kxy'nin attığı Epomaker tam boyut olarak çok iyi bir seçenek.

Palm tutuş için Sword X alınabilecek en iyi ürünlerden biri. Rival 710 ile de birebir olmasa da benzer şekildeler.

Eki Görüntüle 2624429

Önerilerin için teşekkür ediyorum iki ürünü de inceledim. SteelSeries, Razer, ASUS ve Logitech gibi markaların dışında almak istemiyor olmama rağmen incelerken mouse un delikli olması direkt elememe sebep oldu kedi besliyorum ve bunun içinin temizliği ile hiç uğraşamam :)

Önerilerin için teşekkür ediyorum. Mouse tutuşu olarak yukarıda yazdığım gibi Rival 710 kullanıyorum 6 yıldır yine bu şekilde bir şey alacağım. Klavye önerine gelince bilindik markaların dışında almak istemiyorum attığın klavye markasını hiç duymadım garnati konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir ürün almak istiyorum o yüzden marka olarak SteelSeries, Razer, Logitech, ASUS gibi markaların dışında almayı düşünmüyorum açıkçası.

Epomaker büyük ve bilinen bir marka klavye konusunda, bircok bilesende tedarik ediyor saydıgın markalar icin. Gaming.Gen garantisinde ve garanti konusunda iyi bir firmadır. Mouse olarak ise aklıma direkt Waizowl OGM Pro V2 geliyor ancak stokları yok. Oldukça yakın bir shape olması cok önemli mi yoksa yine güzel bir ergonomik mousede uygun olur mu sizin için?

Önerilerin için teşekkür ediyorum iki ürünü de inceledim. SteelSeries, Razer, ASUS ve Logitech gibi markaların dışında almak istemiyor olmama rağmen incelerken mouse un delikli olması direkt elememe sebep oldu kedi besliyorum ve bunun içinin temizliği ile hiç uğraşamam :)

Sanırsam diğer konuda da bahsetmiştiniz marka olayından. Kendim de delikli ürün kullanıyorum, düşündüğünüz kadar bir tozlanma olmuyor ama tabii ki kedim olmadığından ötürü net bir şey diyemem. Üst düzey gerçekten kaliteli bir şey almak istediğinizde ana akım markalarının hepsini elemeniz lazım asıl ama ön yargıdan dolayı insanlar sizin gibi yaklaşıyor.

Epomaker büyük ve bilinen bir marka klavye konusunda, bircok bilesende tedarik ediyor saydıgın markalar icin. Gaming.Gen garantisinde ve garanti konusunda iyi bir firmadır. Mouse olarak ise aklıma direkt waizowl ogm Pro V2 geliyor ancak stokları yok. Oldukça yakın bir shape olması cok önemli mi yoksa yine güzel bir ergonomik farede uygun olur mu sizin için?

Birebir olmasına gerek yok yakın olabilir önerebilirsiniz.

Sanırsam diğer konuda da bahsetmiştiniz marka olayından. Kendim de delikli ürün kullanıyorum, düşündüğünüz kadar bir tozlanma olmuyor ama tabii ki kedim olmadığından ötürü net bir şey diyemem. Üst düzey gerçekten kaliteli bir şey almak istediğinizde ana akım markalarının hepsini elemeniz lazım asıl ama ön yargıdan dolayı insanlar sizin gibi yaklaşıyor.

Evet haklısınız önyargıdan dolayı aslında attığınız markalara ılımlı bakamıyorum. Ancak bir araştıracağım attıklarınızı. Sonuçta ön yargılar kırmak içindir :) teşekkürler tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı