RX 580 fanları dönmüyor

deched16

Femtopat
Daha fazla  
Bugüne kadar hiçbir sorunu yoktu. Bugün olmaya başladı. Boşta olunca bile 90 derece oluyor ve fanları çalışmıyor, kapatmak zorunda kalıyorum. Ekran vs. veriyor, onda bir problem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan bağlantısında temassızlık olabilir fanın rulmanı arızalı olabilir PSU'dan gelen kablo olabilir farklı sebepler var ama MSI Afterburner ile fan ayarlarını arttırmayı denediniz mi? Veya AMD Software'den konrol ettinizmi.

Fan bağlantısında temassızlık olabilir fanın rulmanı arızalı olabilir PSU'dan gelen kablo olabilir farklı sebepler var ama MSI Afterburner ile fan ayarlarını arttırmayı denediniz mi? Veya AMD Software'den konrol ettinizmi.
Cevabınız için teşekkürler. Fanlar bilgisayar açılınca 2-3 dakika çalışıyor fakat bir süre sonra duruyor ve sıcaklık gittikçe yükseliyor 90 dereceye kadar çıkıyor normalde kendisi kapanıyordu otomatik. Ben kapatıyorum. Söylediklerinizi deneyeceğim.

Kartın dışıyla oynadınız mı hiç? fan kabloları zarar görmüş olabilir.
Cevabınız için teşekkürler. Karta herhangi bir zarar vermedim gayet temiz durumda. Dün mesela stabil çalışıyordu.

Sorun halen devam ediyor, var mıdır bir çözüm yolu?

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkürler. Fanlar bilgisayar açılınca 2-3 dakika çalışıyor fakat bir süre sonra duruyor ve sıcaklık gittikçe yükseliyor 90 dereceye kadar çıkıyor normalde kendisi kapanıyordu otomatik. Ben kapatıyorum. Söylediklerinizi deneyeceğim.

Cevabınız için teşekkürler. Karta herhangi bir zarar vermedim gayet temiz durumda. Dün mesela stabil çalışıyordu.

Sorun halen devam ediyor, var mıdır bir çözüm yolu?

Hocam cozemediyseniz fan motoru/ rulmani bozulmuş olabilir degisebilirsiniz. Diğer arkadaşların dediklerine bakıp bir sorun bulamadıysanız ve düzelme yoksa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı