Öyle bir özellik mevcut değil zaten. İsteseniz bile durdurmanız söz konusu değil.
Nasıl böle bir özellik mevcut değil aynı ekran kartına sahip olan bir arkadaşım nasıl durduryor madem?Öyle bir özellik mevcut değil zaten. İsteseniz bile durdurmanız söz konusu değil.
Bildiğim kadarıyla var rx580 olan bi kişiye sordum kendisi durdurabiliyor fakat bende 0 rpm özelliği bile çıkmıyor amd deZero RPM desteği yok mu ASRock RX 580'de?
0 rpm özelliği gözükmüyor fakat diğer programlarda 0rpm yapınca en fazla 1100 e kadar düşüyor ama başka rx580 i olan birine sordum o durdurabiliyorRadeon programından sıfır rpm özelliğini açınca durması lazım veya radeon programından ayarlar otomatikte ise bu özellik aktif oluyor. Eğer buna rağmen fanlar dönüyorsa o özellik sizin ekran kartı modelinizde yoktur.
Tamam dostum sağolasın birde birşey sormak istiyorum ben mesela pubg de 3500rpm ile dönerken ekran kartı yinede 78 derecelerde oynuyorum sen nasıl değerler alıyosunRX 580'le değil kullandığın marka/model ile alakalı. Asrock Zero RPM desteği sunmuyorsa yapamazsın. Bende Sapphire Nitro+ RX 580 var ve boşta fanlar dönmüyor mesela.
O modelin ısınma sorunu olduğunu görmüştüm birkaç yerde. 78 derecede stabil ise sorun yok. 80 derece üstüne çıkarsa sıkıntı olabilir. Ayrıca undervolt yapabilirsin.Tamam dostum sağolasın birde birşey sormak istiyorum ben mesela pubg de 3500rpm ile dönerken ekran kartı yinede 78 derecelerde oynuyorum sen nasıl değerler alıyosun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.