RX 580 FPS Düşmesi

erces

Hectopat
Merhabalar sistemim:
  • İşlemci: Ryzen 3 1300x
  • Ekran Kartı: RX 580
  • RAM: 8 GB 2400MHz
  • HDD: Seagate ST1000DM003
  • Windows 10'dan dolayı falan da kaynaklanıyor olabilir mi?
Ekran kartımı yeni değiştirdim, birkaç oyunda test etmek istedim.
  • CS:GO: 150 FPS
  • Dayz(Ultra): 90 FPS
  • The Forest(Ultra): 90-120 FPS
  • Metro2033: 150 FPS
Metro'yu açtığımda anlık donmalar oldu, CSGO'da da biraz olmuştu, bunun sebebi HDD midir? Oyunları SSD'ye atıp mı denemeliyim?

Büyük ihtimal işlemciniz darboğaz yapıyordur, minimum 1500x veya 1600 kullanmanızı tavsiye ederim. Ben R5 2600 ve RX 580 kullanıyorum, sistem SSD'de kurulu fakat eski 500 GB'lık HDD'de oynadığım oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkmıyor onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.

İşlemci ve RAM yetersiz. Ryzen sistemlerde tek kanal ve düşük frekanslı RAM sistemin performansını ciddi şekilde olumsuz etkiler.

Yanlış,ekran kartı işlemci için oldukça yeterli,Darboğaz yapma ihtimali yok denecek kadar az

O ekran kartına Ryzen 3 1300X gitmez kardeşim %15'lik bir darboğaz var. Yani RX 580'e ancak i7-7700k gider kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartına Ryzen 3 1300X gitmez kardeşim %15'lik bir darboğaz var. Yani RX 580'e ancak i7-7700k gider kardeşim.
Ne alakası var? Bilmediğin şeylere yorum yapma! 7700K ne alaka gerçekten ne alaka yani, güldürdün gece gece. Adam Ryzen kullanıyor sen gelmişsin 7. nesil Intel öneriyorsun. 3-5 bilginle bilgisiz olduğun konuya atlamazsan iyi olur. Bildiğin şeylere yorum yaz.

Ben sadece hiç darboğaz yapmayacak bir işlemci sundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…