RX 580 Frame Generation nasıl açılır?

rebex0103

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600

Gigabyte A520 mk V2

Gskill Ripjaws V 3600mhz

Sapphire Pulse Rx580

Cougar Xtc600
Merhaba arkadaşlar, RX 580 sahibiyim bu kartta FSR3 özelliği var ama fg teknolojisini var mı bilmiyorum. Böyle bir şey var mı yoksa Lossless Scaling gibi uygulama mı kurmak zorundayım? Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, RX 580 sahibiyim bu kartta FSR3 özelliği var ama fg teknolojisini var mı bilmiyorum. Böyle bir şey var mı yoksa Lossless Scaling gibi uygulama mı kurmak zorundayım? Teşekkür ederim.
Frame Generation özelliği oyunlara özel olarak ekleniyor örneğin God of War: Ragnarök gibi, açma kapatma gibi bir şey yok oyuna girip ayarlardan açıp kapatma yapabilirsiniz. Destekleyen ve desteklemeyen oyunlar var.

RX 580'de FG yok ama FSR 3 var. Lossless Scaling kurabilirsiniz 2X modunda güzel çalışır ama hikayeli oyunlar için. Rekabetçi oyunlarda kullanmayın.

RX 580'de fg yok ama FSR 3 var. Lossless Scaling kurabilirsiniz 2X modunda güzel çalışır ama hikayeli oyunlar için. Rekabetçi oyunlarda kullanmayın.

Hocam onu 2X de çalıştırınca görüntüde renklerde biraz beyazlama oluyor oda çok rahatsız ediyor beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı