RX 580+Freesync 75 HZ veya GTX 1070 60 HZ Monitör

Bak şimdi, işlemcin kötü değil. Ancak her oyunda olmasa da belli oyunlarda darboğaz olacaktır. Sen ne kadar bir süre sonra işlemcini veya monitörünü değiştirebilirsin bu önemli.
Mafia 3, GTA 5, Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 gibi oyunlarda işlemci biraz zorlanacaktır. İdare edilebilir. Dediğim gibi süre önemli.

Bak şimdi, işlemcin kötü değil. Ancak her oyunda olmasa da belli oyunlarda darboğaz olacaktır. Sen ne kadar bir süre sonra işlemcini veya monitörünü değiştirebilirsin bu önemli.
Mafia 3, GTA 5, Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 gibi oyunlarda işlemci biraz zorlanacaktır. İdare edilebilir. Dediğim gibi süre önemli.
Dediğim gibi okullar açılıyor ancak önümüzdeki yaza işlemci veya monitör değiştirebilirim. İkisinden birini seçecek olsam sanırım işlemci daha önemli burada.

Merhaba,

Gtx 1070 ile 60Hz monitör kullanıyorum ve halim içler acısı. Konu linkimi ekliyorum göz atmanızı öneririm. Şuan 2000 TL ye G-Sync monitör alacağım maalesef. 60Hz monitörler bu kartın harcı değilmiş anladığım ve yaşadığım problemden gördüğüm kadarıyla...
i7 6700K ve GTX 1070 sistem V-Sync açınca takılma sorunu

Merhaba,

Gtx 1070 ile 60Hz monitör kullanıyorum ve halim içler acısı. Konu linkimi ekliyorum göz atmanızı öneririm. Şuan 2000 TL ye G-Sync monitör alacağım maalesef. 60Hz monitörler bu kartın harcı değilmiş anladığım ve yaşadığım problemden gördüğüm kadarıyla...
i7 6700K ve GTX 1070 sistem V-Sync açınca takılma sorunu

Ekran kartıyla ilgili bir problem olabilir mi acaba? Bu konuda baya araştırma yaptım en fazla gördüğüm şey fazla darboğaz konularıydı.

Ekran kartıyla ilgili bir problem olabilir mi acaba? Bu konuda baya araştırma yaptım en fazla gördüğüm şey fazla darboğaz konularıydı.
Sistemde herhangi bir sorun ya da darboğaz yok. Darboğaz var evet ama buna neden olan monitör :) Ya da AMD ekran kartı alıp Freesync monitör ile kullanmak lazım -daha düşük maliyet için-, ya da Gtx 1070-1080 gibi kart kullanacaksanız benim gibi, G-Sync monitör almak gerekiyor. 60Hz ile Gtx 1070 olmuyor. Yırtılmayı engellemek için V-Sync açmak gerekiyor. Bu seferde anlık takılmalara sebep oluyor. Nvidia Fastsync ise V-sync' den daha iyi olsa da yine de beklenen etkiyi yaratmıyor. DSR ile 2k ya da 4k yapmak da bir işe yaramıyor. GTA-5' i 4K oynuyorum DSR ile görüntü gayet iyi sıkıntı yok ancak yine V-Sync açmak zorunda kalıyorum.

60Hz olur Gtx 1070' e sıkıntı sende diyen varsa buyursun anlatsın ki G-Sync' e para vermekten kurtulayım. Ama ben bu sorunu aşamıyorum hiçbir şekilde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı