Merhaba yeni bir monitör arayışındayim. FreeSync olmasi şart RX 580 kullaniyorum. Kafamda birkac ürün var ancak detayli araştırdıkça hep kötü yanlarını bulduğumdan karar veremiyorum. VA veya IPS panel olması şart, rekabetçi oynamiyorum günlük 2 3 saat oyun oynarim o yuzden TN istemiyorum. Samsung LC24f390 almıştım aşırı ışık sızması probleminden dolayi iade ettim, Samsung panelden soğudum. Aşağıdakiler haricinde de monitör önerilerine açığım. Kullanan arkadaşlarda yorum yapabilir.
LG IPS panellerinde 75 Hz değerinde yaşanan dikey pixel çizgileri oluşması problemine çok denk geldim forumlarda.
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
LG IPS panellerinde 75 Hz değerinde yaşanan dikey pixel çizgileri oluşması problemine çok denk geldim forumlarda.
Acer NITRO VG240Ybmiix 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Fiyatı
Acer NITRO VG240Ybmiix 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

LG 24MK600M 23.8" 60Hz 5ms (Analog+HDMI) FreeSync Led IPS Fiyatı
LG 24MK600M 23.8" 60Hz 5ms (Analog+HDMI) FreeSync Led IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
LG 24MP59G-P 23.8" 5ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
LG 24MP59G-P 23.8" 5ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Son düzenleyen: Moderatör: