Arkadaşlar RX 580 aldım. FurMark testi yaptığımda 80 derece, nadir olarak 81 82 oluyor sonra 80'e geri düşüyor. Sizce normal mi sıcaklıklar?
Benim 7-8 yıllık hiç bakım yapılmamış, (içi açılmamış) MSI Gaming X RX 580 en son denediğimde 10 dakika FurMark sonunda 73 dereceye kadar çıkmıştı.
80 üzeri bir tık fazla gibi geldi bana. Sıfır mı aldınız? İkinci el aldıysanız bir bakım yapsanız düşer gibi.
İkiside iki fanlı ama demekki tasarım dışında soğutma için bazı farklılıkları da oluyor ozaman.Üreticiden üreticiye değişmekte hocam. İkinci el Sapphire Pulse RX 570 almıştım, en kaliteli macunlardan biriyle bakımını yaptım 82 dereceleri görüyor. MSI Gaming X soğutması iyi olan bir model özel olarak üzerinde çalışılmış model hocam.
İkisi de iki fanlı ama demek ki tasarım dışında soğutma için bazı farklılıkları da oluyor o zaman.
Benim 7-8 yıllık hiç bakım yapılmamış, (içi açılmamış) MSI Gaming X RX 580 en son denediğimde 10 dakika FurMark sonunda 73 dereceye kadar çıkmıştı.
80 üzeri bir tık fazla gibi geldi bana. Sıfır mı aldınız? İkinci el aldıysanız bir bakım yapsanız düşer gibi.
Evet RX 570 ve sonrasında doğal. Arctic MX4 ile macun yenilememe rağmen 82 dereceleri görüyorum FurMark'ta. 3 fanlı modeller hariç soğutması pek iyi değil bu kartların maalesef.
Fan bloğu eski olsa bile eskiyecek bir malzeme değil. Termal ped değişimi daha mantıklı gibi.Ekran kartının fan bloğu çok eskimiş o yüzden olduğunu düşünüyorum macun yeni olabilir ama termal pedler parçalanıyor artık. Termal ped değiştirip bir daha deneyeceğim.
Ekran kartının fan bloğu çok eskimiş o yüzden olduğunu düşünüyorum macun yeni olabilir ama termal pedler parçalanıyor artık. Termal ped değiştirip bir daha deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.