isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #1 2. el RX 580 almayı düşünüyorum ama kartın sağlık olup olmadığını anlamak için Funmark'ta teste sokacağım sizce sokmalı mıyım? Çünkü YouTube'da funmarkta yanan çok ekran kartı gördüm alacağımda yana elimde kalır diye korkuyorum.
2. el RX 580 almayı düşünüyorum ama kartın sağlık olup olmadığını anlamak için Funmark'ta teste sokacağım sizce sokmalı mıyım? Çünkü YouTube'da funmarkta yanan çok ekran kartı gördüm alacağımda yana elimde kalır diye korkuyorum.
KS KS isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #11 letmenow dedi: Yine de anlaşılması zor, ben olsam 2 günlük mining yapılmış kartı bile almam. Ucuzsa alırım tabi Genişletmek için tıkla... neyse inş beni 2-3 yıl idare eder Artı 0 Eksi
letmenow dedi: Yine de anlaşılması zor, ben olsam 2 günlük mining yapılmış kartı bile almam. Ucuzsa alırım tabi Genişletmek için tıkla... neyse inş beni 2-3 yıl idare eder
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 23 Ağustos 2020 #12 Ekran kartını yakmak sandığınız kadar kolay değil. Aşırı kalitesiz PSU kullanman lazım. Artı 0 Eksi