RX 580 gelmiş geçmiş en efsanevi ekran kartlarından biridir

Oda ısıtma işini RX 590 mavi olan Sapphire modelinden iyi yapacağını düşünmüyorum :D
Haha hatırlıyorum buradaki açılan konuları kalorifer olarak kullanıyorum diye yazıyorlardı 🥹

Ben de kullandım değil 1080 Ti hala efsanevidir gücü şu an bile yeterli olan bir kart.
1080Ti en güçlü ve en çok konuşulan ekran kartıydı katılıyorum. Ama RX 580'i güç konusunda efsane yapan olay mining idi. Hiçbir kart RX 580 kadar kazım gücü üretemiyordu, stoklar tükenmişti onun yüzünden. Asıl efsane yapan olaylardan biridir.

Sen olayı yanlış anlamışsın sanırım dostum 😊 Efsane demek en güçlü yada en pahalısı demek değildir. Manidar açıdan bahsettim başlıkta.

Son düzenleme:
Bende teknolojiden çok anlamadığım zamanda vatandaki çalışan yalvar yakar bana RX 580 aldırmıştı ve kart hala canavar gibi çalışıyor. Tabii benim AMD sevgimde o zaman başlamıştı.
1080 Ti fiyatına sistem diziliyordu RX 580 ile. Haliyle fiyatı göz önüne alınınca efsane olarak kabul ediyorum bende. 1080 Ti ise zamanının çok önünde bir karttı ama fiyatı ise çok pahalıydı. Yanlış hatırlamıyorsam AMD o dönem 1080e rakip çıkardığı için 1080 Ti bu kadar efsane bir kalite ile gelmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı