Merhabalar, ben GTX 960 tan RX 580E geçiş yaptım fakat oyuna girdiğimde birden fanlar deli gibi çalışmaya başlıyor, kısa bir süre sonra görüntü gidiyor(no signal).
Görüntü gitmesine rağmen fanlar deli gibi çalışmaya devam ediyor ve PC hiçbir türlü kapanmıyor. DDU ve sıfırdan Windows kurulumu yapmış bulunmaktayım, yani anlayacağınız driver konusunda bir problem yok.
MSI 970 Gaming AM3+ anakart.
FX 8320 4.0GHz overclocked işlemci.
Sapphire Pulse RX 580 4 GB ekran kartı
Zalman ZM-700 GLX 80+ PSU.
Sistemin bu.
Görüntü gitmesine rağmen fanlar deli gibi çalışmaya devam ediyor ve PC hiçbir türlü kapanmıyor. DDU ve sıfırdan Windows kurulumu yapmış bulunmaktayım, yani anlayacağınız driver konusunda bir problem yok.
Sistemin bu.
Aynı zamanda monitörde sinyalinizi 1080P 60HZ ayarlayın diyor görüntü gidince e ben zaten onu kullanıyorum. DVI girişi kullanmaktayımMerhabalar, ben GTX 960 tan RX 580E geçiş yaptım fakat oyuna girdiğimde birden fanlar deli gibi çalışmaya başlıyor, kısa bir süre sonra görüntü gidiyor(no signal).
Sistemin bu.
Son düzenleme: