RX 580 GPU Kullanımı %100’den %0’a Düşüp Çıkıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar bu sorunu yalnızca The Dark Occult Steam'de oyununda yaşıyorum. 1 saniyelik düşüyor ve FPS’yi de etkiliyor tabii ki. Nasıl çözerim bu sorunu?

Sistemim:
  • RX 580 Pulse 4GB
  • 16(2x8)GB Corsair Vengeance LPX 2400Mhz CL14 RAM
  • i3 8100
  • FSP Hydro 600 80+
  • Samsung 860 EVO + Toshiba 500GB 7.2K RPM
Not: Oyun HDD’ye kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemciden kaynaklı olabilir bazı oyunlar için yetersiz kalıyor i3 bf gibi ama oyunu bilmediğim için net bişey diyemiyorum

işlemciden kaynaklı olabilir bazı oyunlar için yetersiz kalıyor i3 bf gibi ama oyunu bilmediğim için net bişey diyemiyorum
Herhangi bir darboğaz yok. Kendi videom;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunu eğer sadece bu oyunda yaşıyorsan muhtemelen oyunun optimizasyonu ile alakalıdır.

SSD'ye kurup denedin mi hiç ?
SSD’ye kurmaya gerek duymadım. Zaten HDD ile ilgili olsa gene diğer oyunlarda da sorun çıkarırdı. Oyun optimizasyon konusuna gelirsek, izlediğim Youtube videolarında gayet akıcı oyun(EasterGamersTV).

Oyuna sahip olsam deneyecektim de maalesef kütüphanemde yok, şu an 40 TL vermeyi de düşünmüyorum. Bence oyundan kaynaklı olabilir. İzlediğin videoda sürüm farklı olabilir, kullanılan ekran kartı farklı olabilir, sizin sürücüleriniz farklı olabilir...

Oyun optimizasyon konusuna gelirsek, izlediğim Youtube videolarında gayet akıcı oyun(EasterGamersTV).
Her oyun, her sistemde aynı tepkiyi vermez. Etki tepki olayı değişiyor yani. Bahsettiğin yayıncı da Intel - Nvidia kullanıyor. Hiç karşılaştırma yani kendi sistemin ile.

Burada bu ikilinin daha iyi olduğunu söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı