RX 580 Güç kaynağı tavsiyesi

Erkanka41

Hectopat
Arkadaşlar RX 580 ekran kartı Ryzen 5 1600 AF işlemcim var. Eskiden Corsair VS550 sarı etiketli güç kaynağını kullanıyordum. Arıza yapınca yenisine ihtiyacım oldu. Maksimum 450 TL bütçem var. VS550 gri etiketli 408 TL'ye İtopya'da gördüm. Veyahut sizin öneriniz varsa onu almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markayı bilmiyorum. Güven veremedi pek açıkçası
Bunu alabilirsiniz.
Hocam peki Corsair vs550 gri etiketli ile kıyaslarsak hangisi öndedir ? Ve akım koruması var mıdır bu modelde. Çünkü vs550 güç kaynağım arıza yaptığında diğer hiçbir parça zarar görmedi akım korumalı olduğu için.

İndirim ile bence gayet iyi olur:
İndirim ile bence gayet iyi olur:

Bu markayı bilmiyorum. Güven veremedi pek açıkçası
Bunu zamanında Technopat da kullandı. Ayrıca ben de sistem toplarken bunu alacaktım ama stoklarda yoktu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu alabilirsiniz.
Hocam bu linkteki ürün ile aynı mıdır acaba ?
Bunu alabilirsiniz.
Hocam peki Corsair vs550 gri etiketli ile kıyaslarsak hangisi öndedir ? Ve akım koruması var mıdır bu modelde. Çünkü vs550 güç kaynağım arıza yaptığında diğer hiçbir parça zarar görmedi akım korumalı olduğu için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı