RX 580 için 2500 TL Sistem Önerisi

Hocam B450M S2H var mı hala piyasada? Ben göremedim de. Üstelik fiyatı çok iyiymiş, en azından anakart parasından kurtulmuş olurum.

Pardon yanlış anlamışım. Fsp marka psu öneririm.
Benim kendi kasam var psu bozuk
Ben yanlış yazdım benim kendi kasam var ama psu bozuk @Bazinga Physicist

Yani bence gereksiz. Zaten bütçe düşük, birazcık daha vermeniz gerekecek. Bununla ilgili konu açarsanız çok daha detaylı yardımcı olabiliriz.
Biraz ileriye dönük düşünüyorum sonrasında ramleri arttırmak istediğimde elimdekileri satıp yenisi almak veya anakartı değiştirmek istemiyorum.

Biraz ileriye dönük düşünüyorum sonrasında RAM'leri arttırmak istediğimde elimdekileri satıp yenisi almak veya anakartı değiştirmek istemiyorum.

RAM performansa etki etse bile geleceğe dönüklük açısından bana mantıklı gelmedi. Tabi karar sizin. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum.

RAM performansa etki etse bile geleceğe dönüklük açısından bana mantıklı gelmedi. Tabi karar sizin. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum.
Sistem yükseltirken daha kolay olur al tak bide ben 16x16 kullanıcam farz edelim elimdekileri satınca daha ucuza vermiş olucam bide 16x16 alınca beni zorlar diğer türlü anakarta biraz daha fazla ödeyip ramlere daha az ödüycem totale bakınca en azından elinde para kalır
(Türkiye de bilgisayar işi zor )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı