Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
i7 3770 işlemci, 8 GB RAM, olan kasama RX 580 almayı düşünüyorum. Güç kaynağım 400 Watt bu güç kaynağı yeterince güç sağlar mı? Sağlamassa en az kaç Watt gerekli?
Ekran kartınız için önerilen güç kaynağı 500 Watt. 500-550 Watt kaliteli bir güç kaynağı alırsanız çok iyi olur. Elinizdeki güç kaynağının markasını ve son durumunu bilemiyorum. Çok eski değilse ve güçten düşmemişse yeterli olabilir ama sisteminiz düzenli çalışır mı garantisini veremem. Oyunlara girince sistem yük altına girdiğinde güç yetersiz gelirse reset atabilir. Ayrıca ekran kartınız için 6 pin veya 8 pin güç bağlantı kabloları gerekebilir, modeline göre kontrol edin. Sizin elinizdeki güç kaynağında var mı yok mu bilemiyorum.
Eğer bütçeniz müsait ise çok yakın fiyatlarda GTX 1650 SUPER almanızı tavsiye ederim. Daha iyi ve yeni bir kart güç tüketimi de o kadar yüksek değil. Dikkat edin düz GTX 1650 almayın. Aynı fiyat aralığındadır ama çok kötü bir karttır.
High Power 600W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!