RX 580 için ekran kayıt programı önerisi

YusufBalci

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım RX580 bir sürü kayıt programı denedim oyun videosu çekmek için ama videoları çekdikden sonra izliyorum kayıt çok kasıyor ayar yapıyorum ama maalesef durum aynı.
Kullandığım programlar:
OBS Studio.
Bandicam.
Camtasia.
Ekran kartının kendi uygulamasından.
Windows kendi ekran kayıt özelliğinden.
Bu uygulamaları kullandım ve iyi bir sonuç alamadım.

AMD'nin kendi kayıt programı var en iyisi o.

Arkadaşlar ekran kartım RX580 bir sürü kayıt programı denedim oyun videosu çekmek için ama videoları çekdikden sonra izliyorum kayıt çok kasıyor ayar yapıyorum ama maalesef durum aynı.
Kullandığım programlar:
OBS Studio.
Bandicam.
Camtasia.
Ekran kartının kendi uygulamasından.
Windows kendi ekran kayıt özelliğinden.
Bu uygulamaları kullandım ve iyi bir sonuç alamadım.

Action! Benim şu ana kadar gördüğüm en hafif ekran kaydı programı.

Action! Benim şu ana kadar gördüğüm en hafif ekran kaydı programı.

Programı araştırdım biraz 50 TL olduğunu gördüm ücretsiz olsa daha iyi olur ama hiçbir çare olmazsa kesinlikle satın alacağım.

OBS ayarları hakkında yardımcı olalım.

OBS ayarı bir sürü yapmaya çalıştım fakat olmadı ama sizin daha iyi fikriniz varsa olur yardım edebilirsiniz.

OBS ayarları hakkında yardımcı olalım.

OBS ayarı bir sürü yapmaya çalıştım fakat olmadı ama sizin daha iyi fikriniz varsa olur yardım edebilirsiniz. Bekliyorum.

Hocam işlemciniz nedir? Depolama sıkıntınız var mı? Dosyaları sıkıştırmadan kaydedince çok daha az işlemci kullanıyor fakat dosya boyutları inanılmaz artıyor. Ben kayıt sonrası sıkıştırıyorum.

Programı araştırdım biraz 50 TL olduğunu gördüm ücretsiz olsa daha iyi olur ama hiçbir çare olmazsa kesinlikle satın alacağım.

OBS ayarı bir sürü yapmaya çalıştım fakat olmadı ama sizin daha iyi fikriniz varsa olur yardım edebilirsiniz.

OBS ayarı bir sürü yapmaya çalıştım fakat olmadı ama sizin daha iyi fikriniz varsa olur yardım edebilirsiniz. Bekliyorum.

Ücretsiz programlar, özgür yazılım değilse bilin ki oradaki para sizin bilgilerinizdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı