Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 18 Ocak 2021 #11 feahleinda_ dedi: Darboğaz yapacağını sanmıyorum. RAM kaç GB? Ondan dolayı ben de drop ve düşük FPS alıyorum da. Çünkü işlemci 1070'i besliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle, darboğaz diyenler sorunun kaynağını bulamamışlar sanırım, darboğaz yapsa bile BF1 gibi işlemciye ağır yüklenen oyunlarda bir miktar yapar ki o da neredeyse hiç rahatsız etmez.
feahleinda_ dedi: Darboğaz yapacağını sanmıyorum. RAM kaç GB? Ondan dolayı ben de drop ve düşük FPS alıyorum da. Çünkü işlemci 1070'i besliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle, darboğaz diyenler sorunun kaynağını bulamamışlar sanırım, darboğaz yapsa bile BF1 gibi işlemciye ağır yüklenen oyunlarda bir miktar yapar ki o da neredeyse hiç rahatsız etmez.
mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #12 feahleinda_ dedi: Darboğaz yapacağını sanmıyorum. RAM kaç GB? Ondan dolayı ben de drop ve düşük FPS alıyorum da. Çünkü işlemci 1070'i besliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB 2666 MHz. 16 GB Dual Channel sorunu ortadan kaldırır mı?
feahleinda_ dedi: Darboğaz yapacağını sanmıyorum. RAM kaç GB? Ondan dolayı ben de drop ve düşük FPS alıyorum da. Çünkü işlemci 1070'i besliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB 2666 MHz. 16 GB Dual Channel sorunu ortadan kaldırır mı?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 18 Ocak 2021 #13 mercovalo dedi: RAM 8 GB 2666 MHz. 16 GB Dual Channel sorunu ortadan kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen evet. Ama olasılık tabii.
mercovalo dedi: RAM 8 GB 2666 MHz. 16 GB Dual Channel sorunu ortadan kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen evet. Ama olasılık tabii.
mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #14 feahleinda_ dedi: Muhtemelen evet. Ama olasılık tabii. Genişletmek için tıkla... O da kaldırmazsa başka bir neden olabilir mi? ya da RX 580 için Valorant'da 100-150 FPS normal mi?
feahleinda_ dedi: Muhtemelen evet. Ama olasılık tabii. Genişletmek için tıkla... O da kaldırmazsa başka bir neden olabilir mi? ya da RX 580 için Valorant'da 100-150 FPS normal mi?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 18 Ocak 2021 #15 mercovalo dedi: O da kaldırmazsa başka bir neden olabilir mi? Ya da RX 580 için Valorant'da 100-150 FPS normal mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değil. 1050 ile 100 üstü FPS görüyorum.
mercovalo dedi: O da kaldırmazsa başka bir neden olabilir mi? Ya da RX 580 için Valorant'da 100-150 FPS normal mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değil. 1050 ile 100 üstü FPS görüyorum.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 18 Ocak 2021 #16 mercovalo dedi: O da kaldırmazsa başka bir neden olabilir mi? ya da RX 580 için Valorant'da 100-150 FPS normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal değil, daha çok veriye ihtiyaç var net bir sonuca ulaşmak için, oyun içi GPU, CPU kullanımları atarsanız yardımcı olabiliriz.
mercovalo dedi: O da kaldırmazsa başka bir neden olabilir mi? ya da RX 580 için Valorant'da 100-150 FPS normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal değil, daha çok veriye ihtiyaç var net bir sonuca ulaşmak için, oyun içi GPU, CPU kullanımları atarsanız yardımcı olabiliriz.
mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #17 Yunus Emre Gürbüz dedi: Normal değil, daha çok veriye ihtiyaç var net bir sonuca ulaşmak için, oyun içi GPU, CPU kullanımları atarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam atacağım 5 dakika sonra Yunus Emre Gürbüz dedi: Normal değil, daha çok veriye ihtiyaç var net bir sonuca ulaşmak için, oyun içi GPU, CPU kullanımları atarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 3 fotoğraf daha vardı ancak 4 MB limitini aşıyordu, neredeyse aynıydı ama zaten hepsi. Dosya Ekleri Screenshot (214).png 4 MB · Görüntüleme: 47
Yunus Emre Gürbüz dedi: Normal değil, daha çok veriye ihtiyaç var net bir sonuca ulaşmak için, oyun içi GPU, CPU kullanımları atarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam atacağım 5 dakika sonra Yunus Emre Gürbüz dedi: Normal değil, daha çok veriye ihtiyaç var net bir sonuca ulaşmak için, oyun içi GPU, CPU kullanımları atarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 3 fotoğraf daha vardı ancak 4 MB limitini aşıyordu, neredeyse aynıydı ama zaten hepsi.