RX 580 için PSU önerisi

Bütçe
2000

Duende03

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
İşlemci
Ryzen 3 2200G
Merhaba arkadaşlar güncel olarak 500W PSU kullanıyorum, bir ay kadar önce de RX 580 aldım ama fark etmeden 2 PCI-e kablolu versiyonunu almışım, ve benim PSU'da da 1 tane var. Hal böyle olunca değiştirmem gerekiyor. Çok bir bütçem yok maalesef markalardan da çok anlamıyorum ama gameforce GF750 80+ bronz almayı istiyorum. Güzel göründü gözüme ama ne kadar iyi ya da bu fiyata bundan daha iyisi var mı bilmiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum

500W PSU yeterli SATA to 6 pin alarak da kullanabilirsin. Ayrica Sapphire Nitro Plus modeline sapihsen sadece 8 pin kullanarak calistiradabilirsin fakat ne kadar stabil olur bilmem.

[
Msi'ın aslında ikinci el aldım o yüzden tam adını bilmiyorum

500W PSU yeterli SATA to 6 pin alarak da kullanabilirsin. Ayrica Sapphire Nitro Plus modeline sapihsen sadece 8 pin kullanarak calistiradabilirsin fakat ne kadar stabil olur bilmem.

Onu zaten denedim ama fişi prize dokundurmamla şalter atması bir oldu maalesef. O yüzden psu değiştirmekten başka çarem yok.

İki kişi enermaxın bu modelini önermiş sanırım en uygunu bu yardımlarınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…