RX 580 için PSU önerisi

Bütçe
2000

Duende03

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
İşlemci
Ryzen 3 2200G
Merhaba arkadaşlar güncel olarak 500W PSU kullanıyorum, bir ay kadar önce de RX 580 aldım ama fark etmeden 2 PCI-e kablolu versiyonunu almışım, ve benim PSU'da da 1 tane var. Hal böyle olunca değiştirmem gerekiyor. Çok bir bütçem yok maalesef markalardan da çok anlamıyorum ama gameforce GF750 80+ bronz almayı istiyorum. Güzel göründü gözüme ama ne kadar iyi ya da bu fiyata bundan daha iyisi var mı bilmiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum🙏🏻

500W PSU yeterli SATA to 6 pin alarak da kullanabilirsin. Ayrica Sapphire Nitro Plus modeline sapihsen sadece 8 pin kullanarak calistiradabilirsin fakat ne kadar stabil olur bilmem.

[
Bahsettiğin modeli asla almanı önermem, gerçek anlamda bomba gibi PSU :D

İyzico ve Parolapara cashback kampanyalarıyla 600 TL civarına geliyor ve neredeyse bedava.

Bu arada merakımdan soruyorum, 2 PCIe kablolu RX 580 derken PowerColor Red Devil modelinden mi bahsediyorsun?

Msi'ın aslında ikinci el aldım o yüzden tam adını bilmiyorum :(

500W PSU yeterli SATA to 6 pin alarak da kullanabilirsin. Ayrica Sapphire Nitro Plus modeline sapihsen sadece 8 pin kullanarak calistiradabilirsin fakat ne kadar stabil olur bilmem.

Onu zaten denedim ama fişi prize dokundurmamla şalter atması bir oldu maalesef. O yüzden psu değiştirmekten başka çarem yok.

İki kişi enermaxın bu modelini önermiş sanırım en uygunu bu yardımlarınız için teşekkür ederim 😊✋🏻

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı