RX 580 için Windows 8 Sürücüsü Yok

alprnuznglu

Decapat
Merhaba, benim sistemim Windows 8.1. Kullandığım ekran kartı ise Asus Strix Rog RX580 O8G ve sitesinden baktığımda sadece Win 7 ve Win 10 için driver olduğu gözüküyor. Windows sürümü değiştirmeden bu sorunu çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş Windows 8.1'i daha çok beğenmiş olabilir. Windows Update'i kullandınız mı?
AMD'nin sitesinden indirmeyi deneyin. Diğer araçlar ayrı olarak yüklenebiliyorsa Windows 7 ve 10 versiyonlarını deneyin.

Windows 10 sürücüsünü yüklemeyi dener misiniz? Bazen uyumlu oluyor.
Denedim hata veriyor.
Arkadaş Windows 8.1'i daha çok beğenmiş olabilir. Windows Update'i kullandınız mı?
AMD'nin sitesinden indirmeyi deneyin. Diğer araçlar ayrı olarak yüklenebiliyorsa Windows 7 ve 10 versiyonlarını deneyin.
Win 10 kurarken hata veriyor. O yüzden windows 8'e mahsur kaldım

Şuan windows 10 1903 kuruyorum bakalım. Olmazsa yeni konu açarım. Teşekkür ederim.
Hata veriyorsa yeni konu açıp beni etiketleyin çözelim. Bu GPU için Windows 10 kullanman gerekli.
Windows 10 kurarken rufus ile UEFI oluşturmama rağmen hep bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı