RX 580 için Zalman zm lx 700W PSU yeter mi?

Yahya YILDIZ

Kilopat
Daha fazla  
Elimde 3X RX 580 ekran kartı var bu kartlar için Zalman zm lx 700W PSU yeterli olur mu? Ayrıca 2 PCI kablosu var, kablolarda kendi içinde 2'ye ayrılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus M5A7 Anakart, İşlemci Amd Fx X8 8350 8 gb Ram, sanırım işlemci yapacağım iş için pek uygun değil, elimde olduğundan alternatif anakart uyumlu ne tercih edebilirim pek fikrim yok, teşekkür ediyorum cevaplarınız için

ASUS M5A7 anakart, işlemci AMD FX X8 8350 8 GB RAM, sanırım işlemci yapacağım iş için pek uygun değil, elimde olduğundan alternatif anakart uyumlu ne tercih edebilirim pek fikrim yok, teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Mining yapacaksan önemli olan anakart-işlemci-RAM değil ekran kartı hocam ne kadar kazanırsın bilmiyorum ama en az 750W düzgün bir PSU alman lazım işlemcin 125W çekiyor.

Bu Watt olayı niye bu kadar abartılıyor bir türlü anlamadım bahsettiğiniz sisteme 550 +80 korumaları güzel bir PSU koymanız hayli hayli yetecektir.

Bir deneyin bakalım 3 adet 3090 Ti'i 750W PSU'ya takmayı. 3 adet RX580 yazmış gördüğün gibi. Konuya gelirsek yeter 750W.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı