RX 580 ile 980 Ti takas yapılmalı mı?

Sıkıntı piyasada bunların da bulunamaması. 1660/1660S kolay bulunsa hemen satıp geçerdim ama şu anda stoklara bile girse 1-2 saate tüketirler biliyorum. Tek bulduğum bu var o da Aydın'da kalmış. 😂

Miningciler gider Aydın'a onu da alırlar. 😅
 
Sıkıntı piyasada bunların da bulunamaması. 1660/1660S kolay bulunsa hemen satıp geçerdim ama şu anda stoklara bile girse 1-2 saate tüketirler biliyorum. Tek bulduğum bu var o da aydın'da kalmış. 😂


Yalnız kafama şu takıldı ki:
Neden 2700TL gibi bir fiyat biçiyor?
2 hafta öncesine kadar 5500XT 8 GB 2200TL'ye bulunuyordu.
Yakın zamanda yine stok gelecektir.
Sanırım arkadaşın bu piyasadan biraz uzak.
 
Yalnız kafama şu takıldı ki:
Neden 2700TL gibi bir fiyat biçiyor?
2 hafta öncesine kadar 5500XT 8 GB 2200TL'ye bulunuyordu.
Yakın zamanda yine stok gelecektir.
Sanırım arkadaşın bu piyasadan biraz uzak.

Adam stok takip etmek yerine 500 TL fazla vereyim başlasın çalışmaya diyerek ekleme yapıyor rig'e. Elinde 9 tane daha kart varsa yeni kartın tüm masrafını 1 aya toplayacak örneğin o yüzden aradaki 500 TL'lik farka pek takmıyor. Zevkine 3000 TL'den bir ilan açayım diyorum ama satmayacağım bakalım neler yazacaklar.
 
Gram umrumda değil kaça sattığın.
Söylediklerin kazikladigin gerçeğini değiştirmiyor.
Sana daha fazla yazı yazmakla uğraşamam.
Senin 10 yaşında olduğun gerçeğini de rahatça anlayabiliyorum, git derslerine çalış kafanın basmadığı işlerle uğraşma. Kazıkladın dediğin kart piyasada bulabileceğin o fiyata en iyi mining kartlarından. Kafan mı basmıyor anlamıyorum ama adam mining için alıyorum dedi, pazarlık bile yapmadık. 8GB modeliydi ayrıca, hakaret ettiğinin farkına var bence :)
 
Senin 10 yaşında olduğun gerçeğini de rahatça anlayabiliyorum, git derslerine çalış kafanın basmadığı işlerle uğraşma. Kazıkladın dediğin kart piyasada bulabileceğin o fiyata en iyi mining kartlarından. Kafan mı basmıyor anlamıyorum ama adam mining için alıyorum dedi, pazarlık bile yapmadık. 8 GB modeliydi ayrıca, hakaret ettiğinin farkına var bence :)

Yanlış bildin 7 yaşındayım.
Hey Allah'ım ya.
Demek bu kadar rahatça saçmalayabiliyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı