RX 580 ile Görüntü Alamıyorum

Sisteminiz nedir?
1)Sistem nitel mi amd mi? İntel ise
2)Ekran kartını çıkarıp monitörü anakarta bağladığınızda görüntü alıyor musunuz?
3)RAM hangi slota takılı anakart rehberinden bakın 1. veya 2.ye takıp deneyin
İntel işlemci kullanıyorum ve onboarddan görüntü alabiliyorum.

Ekran kartı takılı olduğunda fanlar devreye giriyor mu? Psu kaç w? 8pin başka giriş varsa değiştirin. Ekran kartının tam oturduğuna emin olun. Ayrıca monitör ile ekran kartı arasındaki kablo girişini değiştirin farklı türden bir kablo alın yanlış hatırlamıyorsam Rx modellerinde bazı girişler çalışmıyordu.

Ekran kartı takılı olduğunda fanlar devreye giriyor mu? Psu kaç w? 8pin başka giriş varsa değiştirin. Ekran kartının tam oturduğuna emin olun. Ayrıca monitör ile ekran kartı arasındaki kablo girişini değiştirin farklı türden bir kablo alın yanlış hatırlamıyorsam Rx modellerinde bazı girişler çalışmıyordu.
Fanlar ve ledler çalışıyor
Psu 650 Watt
HDMI DVI Display Port denedim
Televizyonda denedim
Aynı psu daki başka bi 8 pin i denedim
Gigabyte anakartımı F1 sürümünden F4d ye güncelledim.

Fanlar ve ledler çalışıyor
Psu 650 Watt
HDMI DVI Display Port denedim
Televizyonda denedim
Aynı psu daki başka bi 8 pin i denedim
Gigabyte anakartımı F1 sürümünden F4d ye güncelledim.

Umarım ekran kartınızda sorun yoktur. Ekran kartını başka bir yerde deneyip sonuç alamazsanız iade veya garanti işlemlerini başlatmaktan başka çare yok geçmiş olsun. Benim ekran kartımın kutusunda kağıtlarında sorunlar vardı kullanılmış zannedip panik yapmıştım sonrasında çözümleri deneyerek sonuca ulaştım ve araştırmalarım sonucunda ekran kartlarının denendiğini kutuların gümrükten geçerken açıldıklarını vs. öğrendim sakin bir kafayla bütün çözümleri denedim belki bir şeyleri atlamış olabilirsiniz inşallah sorunu en kısa sürede çözersiniz. ( Bu arada bios pilini çıkarttıktan sonra power tuşuna basılı tutmuştum ben içindeki enerjiyi boşaltsın yazmışlardı bunuda deneyin. Bu işlemi yaptıktan sonra ekran kartını taktım pc yi açtım displayportla bağlantı kurmuştum yaklaşık 30 saniye sonra görüntüyü alabildim bir süre bekleyin hemen kapatmayın bağlı ve açık kalsın biraz)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı