RX 580 ile sistem toplama

xeolitis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar bu sistem toplama işlerine yeni yeni girmeye başladım söyle bir sistem oluşturdum öneriniz veya eleştiriniz var mı ? Bu arada bütçem 4200 TL (mönitör dahil) mönitör olarak hepimizin kurtarıcısı VX2257 kullanmaya karar verdim şu anki fiyati 600 TL yani sistem 3600 TL'yi geçmemeli.

Ekran karti :MSİ RX 580 gaming x 8 GB
Anakart: MSİ B250M Mortar
İşlemci: İntel i5 7500
RAM: Crucial 16 GB
SSD: corsair force le 200 120 GB
HDD: Seagate baracuda 1 TB
Kasa: CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

Ayrıca bu PC'ye 550W PSU yeter mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
550W PSU yeter ama PSU'ların verdikleri güç yıl geçtikçe azaldığından dolayı uzun süre kullanacaksan eğer 600W alman daha garanti olacaktır (uzun süre = 3-4 yıl.) Bu sisteme Ryzen 5 serisinden 1600 veya 1400 alabilrisin.
Anakart olarak: MSI B350M Pro-VDH kullanabilrisin.
RAM olarak ise : CMK16GX4M2A2400C16 ürün kodlu Corsair RAM'leri alabilirsin, anakartın sitesinde RAM'lerin anakartla uyumlu olduğu yazıyordu, o yüzden gönül rahatlığıyla RAM'leri alabilirsin. Senin yazdığın RAM'ler biraz pahalılar ama n'apalım Ryzen'ın uyumsuzluk sorununun suçu.
Yardım edebildiysen ne güzel bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı