RX 580 ile Skyrim SE oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Serkan61

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI
RAM
Patriot viper 2x8 GB Cl 16 3200 mhz
Ekran kartı
MSI Armor RX 580 8 GB
Anakart
MSI B450 Tomahawk Max AM4.
İşlemci
R5 5600X.
Oyuna giriyorum oynuyorum herhangi bir sıkıntı yok, bazı binaların içine girince oyundan atıyor örnek olarak oyunun ilk başlarında uyuyan dev hanına girmeye çalıştığımda her seferinde oyundan attı. Normal bir tüccar binasına giriyorum sıkıntı olmuyor. Sonrasında başka yerdeki tüccar binasına giriyorum yine oyundan atıyor.

Oyuna giriyorum oynuyorum herhangi bir sıkıntı yok, bazı binaların içine girince oyundan atıyor örnek olarak oyunun ilk başlarında uyuyan dev hanına girmeye çalıştığımda her seferinde oyundan attı. Normal bir tüccar binasına giriyorum sıkıntı olmuyor. Sonrasında başka yerdeki tüccar binasına giriyorum yine oyundan atıyor.

Oyunu kaldırıp tekrar yükledim uyuyan dev hanına giriyor ama akçaydaki tüccarın evine girerken oyundan atıyor böyle birkaç tane daha yer var ileride hikaye için gitmem gereken bir yerde de olursa oyuna tekrar baştan başlamak istemiyorum bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mod var mı? Orijinal mi? Bir de vc Redist paketlerin tam kurulu mu?

Mod Türkçe yama var sadece, orijinal, vc Redist paketlerin tam olup olmadığını bilmiyorum.

@KenanBulutE

Olanlar görseldekiler. @KenanBulutE

Mod var mı? Orijinal mi? Bir de vc Redist paketlerin tam kurulu mu?

Mod olarak Türkçe yama var onun dışında ben biraz baktım ussep, sse, modları var bugları ve çökmeleri düzelten onları kurdum ama sorun hala devam ediyor.
Redist paketlerini de güncelledim. Sorun hala devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    387,2 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı