70-75 kadar çıktığını göremedim, az önce FiveM'de oynarken baktım 70 falandı hemen fanları açtım, sonuna kadar düştü biraz ama benim PC oto ayara vermişim ve ayar yapmıyor. Fanlar sesden anlıyorum. Biliyorum yalnız ben 30 sıcaklıkta 40 fan hızı git gide artan bir sistemde ayarladım onu hem sıcaklık hem de fan hız olarak 10 arta arta bir tablo ayarladım, en son 70 sıcaklıkta 100 bir fana ayarladım eğer bu durumda çalışmazsa gene yakında bakıma vereceğim PC'yi macunlarını toz temizli format + bir de PC ayarlarını fulletip fan ayarları da yaptıracağım.
Tartışma değil dostum, istişate etmek bu. Bende yanlış biliyor olabilirim. Donanım işlerini bırakalı 6 yıl oldu. Yazılım tarafındayım. Yeni birşey öğreniceksem her zaman sohbet edebilirim.Macun öncemli biliyorum sıkınıt yok sadece sıcaklıkla ilgili bir şey sordum zaten yakın zamanda PC bakıma vereceğim agrasifliğe tartışmaya gerek yok iyi geceler.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.