RX 580 ısınırsa FPS düşer mi?

Sahin53

Femtopat
Daha fazla  
Sıcaklık fazlayken FPS düşüşü olur mu ve RX 580 ekran kartımın fanlarını son seviyede açsam sorun olur mu? Tavsiye ettiniz sıcaklık fan ayarı önerir misiniz? Mini akustik sınır ne anlama geliyor?

70-75 kadar çıktığını göremedim, az önce FiveM'de oynarken baktım 70 falandı hemen fanları açtım, sonuna kadar düştü biraz ama benim PC oto ayara vermişim ve ayar yapmıyor. Fanlar sesden anlıyorum. Biliyorum yalnız ben 30 sıcaklıkta 40 fan hızı git gide artan bir sistemde ayarladım onu hem sıcaklık hem de fan hız olarak 10 arta arta bir tablo ayarladım, en son 70 sıcaklıkta 100 bir fana ayarladım eğer bu durumda çalışmazsa gene yakında bakıma vereceğim PC'yi macunlarını toz temizli format + bir de PC ayarlarını fulletip fan ayarları da yaptıracağım.

70 75 normal bir sıcaklık. Bunu fanları yükseltmeden önce mi alıyordunuz anlamadım?
Eğer normalde 70 75 alıyorsanız FPS düşüşünün sebebi ekran kartı değildir.
Macun öncemli biliyorum sıkınıt yok sadece sıcaklıkla ilgili bir şey sordum zaten yakın zamanda PC bakıma vereceğim agrasifliğe tartışmaya gerek yok iyi geceler.

Teşekkürler.
Tartışma değil dostum, istişate etmek bu. Bende yanlış biliyor olabilirim. Donanım işlerini bırakalı 6 yıl oldu. Yazılım tarafındayım. Yeni birşey öğreniceksem her zaman sohbet edebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı