RX 580 ısınma ve kapanma sorunu

• Konuyu başlatan Mrt21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 6.949

Mrt21

Kilopat
MSI Armor RX 580 bir ekran kartım var bazı oyunlarda Witcher 3, AC Odyssey, GTA 5 gibi oyunlarda sıcaklık 90'a gelip kapanıyor. Kasada 3 tane fan var sebebi nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın fanları düzgün bir şekilde çalışıyor mu? Kasa için sirkülasyon iyi mi?

MSI, RTX öncesi Armor serisi kartları ile çok sıkıntı yaratıyor. Ekran kartı fanlarının sorunsuz çalıştığından emin olun ve ekstra olarak kendiniz bir fan profili oluşturun.

Garantisi varsa direkt garantiye yollamanı tavsiye ederim. Isınan bir kart tamam da aşırı ısınıp kapanması bir sorun olduğunu gösterir bence.

Sisteminizi en azından kasanızı yazın öncelikle. Kartı sıfır mı aldınız? Fanları çalışıyor mu?
Garantiye gönderdim kartı, kart sıfir vatan'dan aldım kasa Everest Range-7 Peak-650W Siyah kasa sistem amd r5 2600 -16gb ram -anakart asus prime b450m

MSI Armor modelinin ısınmayla ilgili kaçıncı şikayet konusu bu ? Vay canına gerçekten çöp soğutma yapmışsın MSI. Değişim talep edin, farklı bir RX 580 versinler.

MSI Armor modelinin ısınmayla ilgili kaçıncı şikayet konusu bu ? Vay canına gerçekten çöp soğutma yapmışsın MSI. Değişim talep edin, farklı bir RX 580 versinler.
Aynn ya ne illet kartmış değisim talep ettim farklı bi model veremeyiz dediler yine armor modeli eee ne isime yaradı.

@@Mrt21 Acaba oyunla ilgili bir sıkıntı mı ? Diğer arkadaşlar da PUBG de ısındığını söylemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…