RX 580 Kullanıcıları

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama RX 580 kullanıcılarına dair bi konu vesaire görmedim, inceleme falan da yapılmamış. Bu konu üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum, bi kaç test videom var aşağıya ekleyeyim:
Sapphire Nitro + RX 580

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz de 580 kullanıyorsanız, hangi marka, hangi driver'da en iyi performansı aldınız vs. paylaşabilir misiniz?

@Silinen üye bu gruba katılabilmek için RX580 BIOS'u da flashlarsın simdi sen RAM'lerin çıkıyor zaten 2000Mhz'e altı üstü 200 küsür Stream çekirdeğinin lafını yapacak değiliz senin güzel hatrına

Bende has ve has RX470 var, ama referans RX480'i yakalıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
İstesem 580 performansını yakalarım da hocam inanın değmez ya. 5 FPS için ne gerek var kartı yakmaya?

İstesem 580 performansını yakalarım da hocam inanın değmez ya. 5 FPS için ne gerek var kartı yakmaya?

Ben seni geçeceğim diye Afterburner'daki tüm barları sona dayıyodum ama, hiç rekabetçi değilsin Evie

1.5Ghz'i göster bize, bir benchmark alacak kadar yap bari

Ben seni geçeceğim diye Afterburner'daki tüm barları sona dayıyodum ama, hiç rekabetçi değilsin Evie

1.5Ghz'i göster bize, bir benchmark alacak kadar yap bari
Üstünlük siz de kalsın. Ben şuan memnunum ya.
Öğrenciyim ben, yeterli bu kadar O.C bana.

Malesef o iki oyunda bende yok.
Gigabyte Aorus RX 580 Testleri
Bende olan oyunları test ettim aldığım zaman.
Oynadığımız ortak oyunlara baktım (WD2-GTAV gibi) neredeyse aynı FPS'i alıyoruz (benim biraz daha yüksek ama nerdeyse aynı) Bi de driver olayı çözülemedi galiba hala 17.4.4 17.5.1 ve 17.5.2 arasında kaldım 17.4.4 ve 17.5.2 benchmark yapmayı düşünüyorum akşam.

Bazı oyunlarda GPU kullanımı çok saçma ilerliyor. %0 %80 %100, gibi oyunun ortasındayken %0 GPU kullanımı nasıl mümkün oluyor anlamış değilim.

Bazı oyunlarda GPU kullanımı çok saçma ilerliyor. %0 %80 %100, gibi oyunun ortasındayken %0 GPU kullanımı nasıl mümkün oluyor anlamış değilim.
Uzunca bi süre mi %0 oluyor? Mesela bazı oyunlarda en son ayarlarda ekran kartını zorlamıyosan %100 olmuyo illa, çoğunda max yapıyorum %100 oluyo hep. Ve monitoring yaptığın program afterburner mı?

He evet afterburner'mış. Ben FpsMon kullanıyorum adresi fpsmon.com. Afterburner ve TRIXX programları çakışabiliyor bence fpsmon kullanın. Ingame monitoring yapılabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…