Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 almayı düşünüyorum Sinerji'den hem iyi kart hem bütçeme uygun diye. Ama 2 ve 3. sıradaki GTX 1060 ekran kartları da bütçeme uygun yani kararsız hangi kartı almam daha mantıklıdır ?
RX580 alman senin için daha avantajlı. RX580 ile GTX1060 arasında bazı oyunlarda 5-6 FPS fark var. RX580 almanız için bir sebep freesync monitörler daha ucuz.
Freesync ne olduğu hakkında bu bağlantı'dan bilgi alabilirsin, AMD FreeSync Nedir ? - Technopat
RX580 alman senin için daha avantajlı. RX580 ile GTX1060 arasında bazı oyunlarda 5-6 FPS fark var. RX580 almanız için bir sebep freesync monitörler daha ucuz.
Freesync ne olduğu hakkında bu bağlantı'dan bilgi alabilirsin, AMD FreeSync Nedir ? - Technopat
Freesync önceden görmüştüm ve gayet iyi bir şey olduğu belliydi biliyordum zaten Rx 580 de gönlüm ama Galax 1060 da bütçeme uygun yani ikisi arasında kaldım daha çok öbürleri zaten uçuyor fiyat olarak Asus Rog Strix Rx 580 2000 TL di kara cumadan 2500 3000'e yaklaştı fiyatları düşseydi onu alacaktım
Bu siteyi asus sayfasında gördüm ilk defa önceden hiç görmemiştim ben sinerjiden alıcam galiba mavi renk ile siyah renk kart arasında ne fark var galiba siyah 1410 mavi 1430 Mhz çalışıyor
Bende bu forumdan okuduğum ve önceden de biraz bildiğim kadarıyla güvenli bir site, uygun olarak oradan buldum ve sipariş ettim, hayırlısı bakalım gelince göreceğiz
Bende bu forumdan okuduğum ve önceden de biraz bildiğim kadarıyla güvenli bir site, uygun olarak oradan buldum ve sipariş ettim, hayırlısı bakalım gelince göreceğiz