RX 580 Mİ? GTX 1060 MI?

Bu konuya iki kartı da iyi bilen ve sistemime uygunluk bakımından en uygun olanı belirleyecek bir delikanlı arıyorum

Buradaki tek önemli etmen FPS değil işlemcinin 100% kullanımı 100% kullanm ile 30% 20% gibi kullanımlar aynı olmaz. 100% işlemci fazla ısınır gereken işlemleri yeterince yapamaz FPS fark etmez belki ama laglar olabilir arka planda iş yapamaz kısaca kötü etkilenir.

Bu konuya iki kartı da iyi bilen ve sistemime uygunluk bakımından en uygun olanı belirleyecek bir delikanlı arıyorum
Testlerde RX 580 i5 7500 ile hiç bir darboğaz yapmıyor.O yüzden RX 580 alın en iyisi .GTX 1060 tan 5 6 fps daha performanslı.

Test de daha Battle field da CPU 90% 100%lere geliyor

Ama açılmış konularda da takılabileceği yazıyor.Şahsen hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Sisteminizde başka bir sorun olabilir mi? i5 8500 + 1070 ikilisinin; i3 6100'e göre vereceği performans farkının hissedilir düzeyde olacağını düşünüyorum. Özellikle GTA 5, Battlefield 5 gibi oyunlarda bu net bir şekilde belli olur. Sisteminizde herhangi bir problem olduğunu düşünüyorsanız yeni konu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…