Darboğaz olacağını hiç sanmam. Üstelik darboğaz olma ihtimali olsa bile bu daha kötü bir ekran kartı alınması gerektiği anlamına gelmez. Daha yeni bir oyunda daha yüksek grafik işlem gücüne mutlaka ihtiyaç duyulur. Ben bir yıl i3 6100 ile GTX 1070 kullandım. Daha sonra i5 8500'e geçiş yaptım ve pişmanım çünkü aldığım FPS hiç değişmedi.
Testlerde RX 580 i5 7500 ile hiç bir darboğaz yapmıyor.O yüzden RX 580 alın en iyisi .GTX 1060 tan 5 6 fps daha performanslı.Bu konuya iki kartı da iyi bilen ve sistemime uygunluk bakımından en uygun olanı belirleyecek bir delikanlı arıyorum![]()
T
Testlerine bakıp cevap vermek daha iyi olur.
Bu ve birçok videoda darboğaz gözükmüyor ve sosyalde açılmış konular var.
Değişmedi ama artık işlemcine RTX 2060 bile takabilirsin.
Ama açılmış konularda da takılabileceği yazıyor.Şahsen hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum.Buradaki tek önemli etmen FPS değil işlemcinin 100% kullanımı 100% kullanm ile 30% 20% gibi kullanımlar aynı olmaz. 100% işlemci fazla ısınır gereken işlemleri yeterince yapamaz FPS fark etmez belki ama laglar olabilir arka planda iş yapamaz kısaca kötü etkilenir.
Test de daha Battle field da CPU 90% 100%lere geliyor![]()
Darboğaz olacağını hiç sanmam. Üstelik darboğaz olma ihtimali olsa bile bu daha kötü bir ekran kartı alınması gerektiği anlamına gelmez. Daha yeni bir oyunda daha yüksek grafik işlem gücüne mutlaka ihtiyaç duyulur. Ben bir yıl i3 6100 ile GTX 1070 kullandım. Daha sonra i5 8500'e geçiş yaptım ve pişmanım çünkü aldığım FPS hiç değişmedi.
İkinci elde tabi iki GTX 1060 . Radeon RX serisi kartlar mining yapılmış oluyor.Bazı oyunlarda RX 580 bazı oyunlarda GTX 1060 önde olur. İkinci el alınacaksa RX 580 kurulu bomba gibi. GTX 1060 tavsiye ederim.
Bazı oyunlarda RX 580 bazı oyunlarda GTX 1060 önde olur. İkinci el alınacaksa RX 580 kurulu bomba gibi. GTX 1060 tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.