RX 580 Mİ? GTX 1060 MI?

RX580 le 1060 6 GB es deger kartlar bazi oyunda o bazi oyunda digeri gecer bende 1060 var arkasimda RX580 8 GB ayni FPS'leri aliyoruz multi oyunlarda.

@Turkogul FPS olarak neredeyse denk kartlar olduğunu biliyorum ancak ikinci el piyasaları çok farklı. Bu yüzden ''tokatlar'' olarak belirttim. Temiz bir RX 580 700TL'ye bulunabiliyorken, temiz bir GTX 1060 1100TL'den başlıyor. Aradaki en az 400TL'lik fark, benim imzamda kullandığım GTX 760 parası.

Tabii bir etmen daha var RX 580'ler çok ateşli kartlardır kendimde kullanıyorum 75 derecelerde yanıyoruz GTX 1060 almanızı tavsiye ederim kafanız da soru işareti kalmaz 5 6 FPS'de çok soru olmaz.

8 GB'lık 580'i 700 TL'ye temizini bulamazsın dostum 4 GB bile o fiyata vermezler anca miningden çıkanlar o fiyattadır.

GTX 1060, RX 580'e göre çok daha güçlü bir kart. Çok daha derken kastım yüzde 3'lük bir FPS farkı. Ama onun dışında, 580 ile full ayarlarda GTA V'de 59 FPS alırken 1060 ile 69 FPS alıyorsunuz aynı ayarlar ve aynı çözünürlükte. Bazı oyunlarda da bu eşitleniyor. Tercihim 1060 olurdu ama arkadaşların dediği gibi ikisi de güncelliğini yitirdi... 1660 alabiliyorsanız alın. Alamıyorsanız 1650 almak gibi komik bir hata yapmayın 1050 Ti vakası olur . Çok kötü bir kart. RX 590, GTX 1060, 1070. Bunların arasından seç beğen al. Güncel olayım dersen 1660 Ti çok iyidir.

Aralarında çok fark yok dostum oyunlara göre birbirlerini geçiyorlar PUBG ve CS GO'da da RX 580 daha fazla FPS veriyor mesela

Artık 4 çekirdek 4 theread işlemciler pek güçlü değil.

Ben 4 5 sistem değiştiğimden biliyorum az dar boğaz yaşamadım bolcada sistem toplamışımdır.

Tabi ki şu an yeni sistem toplayacak adam, 4C/4T işlemci almasın bir zahmet . Ancak, zamanında alınmış bir 4/4 işlemciye, kullanıcıyı üzmemek adına, şu an birkaç oyunda hafif darboğazla karşı karşıya gelinse de o işlemcinin maksimum besleyebileceği güçte bir ekran kartı önermeliyiz diye düşünüyorum.

bütçen ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…