RX 580 model tavsiyesi

Hocam peki diğer herhangi bir modelle karşılaştırınca ne kadarlık bir performans farkı sunuyor?

Neden 1650S peki? RX580 oyunlarda daha çok performans veriyor. RX580'in 1660 ile denk olduğunu düşünüyorum. Cevabınızı bekliyorum.
Birçok karşılaştırma konusu bulunuyor hepsinde 1650S öneriliyor, 1650S hem daha güncel, hem daha stabil çalışıyor, hem de RX 580 8 GB VRAM’i kullanabilecek kapasiteye sahip değil.

Dostum yanlış anlamazsan 1660 ile RX590 kıyaslayabilirsin ancak.

Hayır neden yanlış anlayayım :) Ben ikisini de kullanmadım sadece youtube'daki fps karşılaştırma videolarına göre konuşuyorum. 1650S ile RX580 arasında genelde 7-8FPS, 1660 ile RX580 arasında 4-5FPS fark ediyor gördüğüm kadarıyla. Denk demek doğru olmaz ancak 1650S'ten daha iyi performans verdiğini düşünüyorum. Oyundan oyuna da değişir tabii.

1650S hem daha güncel, hem daha stabil çalışıyor.

Bunlara da katılıyorum ayrıca.

Hocam peki diğer herhangi bir modelle karşılaştırınca ne kadarlık bir performans farkı sunuyor?
Nitro+, Pulse serisine göre daha performanslıdır, daha az ısınır ve daha fazla FPS verir. Bu videodan da referans alabilirsiniz.
Neden 1650S peki? RX580 oyunlarda daha çok performans veriyor. RX580'in 1660 ile denk olduğunu düşünüyorum. Cevabınızı bekliyorum.
RX580 Nitro+, 1650S'den daha performanslıdır ancak Nvidia driver konusunda sizi üzmez. AMD iyi olduğu konularda driverden kaybedebiliyor. RX580'in rakibi GTX1660'dır, bana sorarsanız 1660 alın ama Nitro+ serisi de çok iyidir.

RX 580 GTX 1660'ın yanından bile geçemez hocam yanlışınız var. 1650S ile denk denebilir birbirlerini geçtikleri oyunlar var. Fiyat farkını da göz önünde bulundurmanız lazım. GTX 1650S çok daha mantıklı.

Hayır neden yanlış anlayayım :) Ben ikisini de kullanmadım sadece youtube'daki fps karşılaştırma videolarına göre konuşuyorum. 1650S ile RX580 arasında genelde 7-8FPS, 1660 ile RX580 arasında 4-5FPS fark ediyor gördüğüm kadarıyla. Denk demek doğru olmaz ancak 1650S'ten daha iyi performans verdiğini düşünüyorum. Oyundan oyuna da değişir tabii.

Bunlara da katılıyorum ayrıca.
1650S kullanıyorum ben, ne driver konusunda ne de FPS konusunda hiç üzmedi, alalı 8,5 ay oldu memnunum, öneririm😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı