Çözüldü RX 580 MSI MAG A600DN PSU ile uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mguresci

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben sistem topluyorum ekran kartı olarak 2. el RX 580 alacağım. Alacağım ekran kartı ile yeni almış olduğum PSU uyum sağlar mı?
PSU: MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fanli PSU | ITOPYA
Ekran kartı resmi ektedir İtopya'da PCI-e bağlantısı 6+2 ×2 olarak yazıyor ekran kartından gördüğüm üzere 8+6 giriş olarak görüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güç kaynağınızda 6+2 pin şeklinde iki bağlantı var yan yana, onlardan bir tanesinin tamamını diğerinin de 6 pinlik kısmını GPU'ya oturtacaksınız. 2 pin boşta kalacak.
Güç kaynağınızda 6+2 pin şeklinde iki bağlantı var yan yana, onlardan bir tanesinin tamamını diğerinin de 6 pinlik kısmını GPU'ya oturtacaksınız. 2 pin boşta kalacak.

Çözüm
Hocam MSI güç kaynağında 6+2 pin güç kablosu var. yazdığınız gibi. Bunu ekran kartında 8 pin olana takarsanız 6 pin boşta kalır. Bence siz 8+6 pin güç kaynağı bakın.

ARC A 750 Limited Edition(8+6 pin güç girişi istiyor) ve MSI A600DN içeren bir test sistemim vardı sıkıntı çıkmıyor hocam 2 pinlik kısımlar sök tak yapılabildiği için.

PSU da 2 adet 6+2 pin var yani toplam 16 pin eder görselde çizmiş olduğum gibi montaj yapacağım değil mi? Görseli kötü çizmiş olabilirim. 2 pin boşta kalacak şekilde.

ARC A 750 Limited Edition(8+6 pin güç girişi istiyor) ve MSI A600DN içeren bir test sistemim vardı sıkıntı çıkmıyor hocam 2 pinlik kısımlar sök tak yapılabildiği için.
PSU'da 2 adet 6+2 pin varmış. Bunu atlamışım. Doğrudur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…