RX 580 Nasıldır?

Hangi ekran kartı daha iyi?

• RX 480

Oy: 5 8,1%
  • RX 580

Oy: 57 91,9%

• Oy verenlerin toplamı
    62
RX 480 alıp overclock ile RX 580 performansını yakalayabiliyorsun bu arada alırken öyle düşün. Aradaki fiyat farkını ne kadar kapatabilirsen o kadar iyi. Tercih sana kalmış ama haziran temmuz arası alacağın için VEGA kart almak aynı fiyata watt başına 2.5 kat daha fazla performans alman demektir.

Sistemi daha toplanmamışsa hem Ryzen 5 ve Ryzen 3' ün giriş seviyesi işlemcileri de girecek piyasaya, açıkçası ben sağlam bir rekabet dolayısıyla fiyatların aşağıya inmesini bekliyorum. GPU konusuna dönersek tahminlerim RX 580 O.C performansı odaklı olabilir diye düşünüyorum, yahut küçük hatalar varsa RX 480' de o hataların düzeltilmesi de olabilir.

Aynı fiyatta değiller dediğim gibi, Vatan Bilgisayar sitesine bakıp aynı fiyattan satılıyor demeyin.

Nasıl değiller? Zaten bende neredeyse aynı fiyattalar demiştim ve zaten Rx 480 fiyatları bu fiyatın çokta altında değil diğer sitelerde de.

8 GB olan modelleri var attığım linklerde üşenip bakmıyorsun, şuan da kartlar hakkında aklınca bilgi mi veriyorsun bana? Gaming X olması bir şey ifade etmez, diğer firmaların performansı nasılsa MSİ modeli de aynı performansta. 2-3 FPS için marka tartışması yapma.

Aynen öyledir.

En sevmediğim insan tipidir böyle konuşanlar, bilgisi yok anlarım, kimse de bilgiyi annesinin karnından doğar doğmaz öğrenmiyor, kimse de her şeyi bilmek zorunda değildir. İnat edip karşısındakine aklınca bilgisi olmamasına rağmen bilgi verme çabaları içinde olması insanı sinir eden bir durum. Ukalalık yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…